Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi to líbí víc jak SS. Nejsou tu žádné trapasy, videa o lidech taky nezabírají tolik času, porota musí říct jo, nebo ne a nemůže se tak dobře vyhejbat hodnocení. A hlavně tu není žádný první casting s tragédama. Jen mi přijde trošku kruté, že je teď budou muset porotci pěkně prořezat po tom, co jim všem slíbili, že z nich udělají hvězdy... ale to je chybou poroty. ()

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

Reklama

Laxik

všechny recenze uživatele

Proč jen hlas Česka a Slovenska (nebo, chtějí-li nostalgičtí Nováci Československa) konečně nezařve: "Tak už DOST!" Jen bych ještě dodal, že jsem už dlouho neviděl pohromadě tolik mizerných zpěváků, kteří ale mají zkušenosti (vlastní kapely, vlastní show atd.). Naposledy když jsem omylem přepnul na udílení cen MTV. Tahle soutěž se sice jmenuje Hlas, ale mezi tou plejádou všech těch superstar se ani jeden hlas neobjevil. ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Ano! S tolerancí sobě vlastní prohlašuji, že každý má právo na tu svou pisskultůru! . . . A vepřové hlavy, silikonové kozy, pivní zvratky i to buzní svaláctví - to je zkrátka a špatně ta mérdiální celevřitní >kulturní< žumpa zas a (z)nova! Ano děcka, užijte si to... %-o . . . Hlas ČudloSolvinska je jen další takové TO stádní pobekávání coby proložení reklam, o nic nejde, vlci vyjí a šoupissnic jede dál. Pak si dáme ňákej serriálek, vyhonit a šmytec... Srát na to. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto v naváté sabotérské poppoledne 3.3.2012, nehodnocení 1212., komentář zde blazeovaný jako stosedmdesátýšestý - 3.3.2012) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Koncepce není úplně k zahození, vybírání zpěváků do týmů bylo docela zajímavé. Po několika takových kolech ale přichází typická pěvecká soutěž, ve které jsem vítězku odhadla téměř okamžitě. Moderátorské duo je navíc docela ohrané, a to jsem Mareše měla vždycky ráda. Tak špatné hodnocení si ale "Hlas" přece jen nezaslouží. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama