Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Lucas005 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi pouze 5 epizod, abych tomuhle veledílu daroval odpad. Tento typ seriálu by měl obsahovat kvalitní humor, ten je však na bodu mrazu. Do dnes jsem ani nepochopil cílovku. Herecké výkony jsou na poměry českých seriálů průměrné, i přesto jsem se u některých scén chytal za hlavu. Jo a doporučení pro autory: vyměňte grafika intra. Úvod seriálu mi připomíná moje staré PowerPoint prezentace skřížené s Evou a Vaškem. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Na Comeback to jednu hvězdičku postrádá, ale jinak považuji za jeden z nejlepších sitcomů u nás za posledních pár let. Novácký Comeback necituju náhodou, protože taky je na Základce vidět poctivá práce se scénářem a dobrý výběr postav. Mně ty crazy dialogy, přehnané herectví (Medvecká, jinak herečka z Národního, si tu svoji nadrženou single učitelku musela neskutečně užívat) a hlavně tělocvikář Evžen bavily. Škoda, že ten seriál tak brzy skončil. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

A již začátkem prosince je seriálová záležitost letošního podzimu naprosto pasé. Sotva jsem stihla z uší vyklepat Korna, začala Hanička. Sotva jsem protřela zrak, naklusal Navrátil zmalovaný jak poslední transka a Medvecká zahlásila cosi o osmašedesátým a už nám tu zní ... je jaká je.... Pokrokové nebe vstřícné k homosexuálům a senilní děda pletoucí si Hybnerovou se študentkou. Cože? Debata nad velikostí penisů českých "celebrit"? Tohle jsem neměla zapotřebí. Primo?! ()

Jevablo odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že si tady zjevně všichni myslí, to co já: tohle je prostě monstrózní shit. Celé je to naprosto nepravděpodobné a nereálné, scénář otřesný (a to byl první díl, výstavní skříň!!), prakticky jakékoli náznaky vtípků nedotažené a zoufale trapné. Proč byl dějepisář převlečený za faraona, to ví jen on sám. Jinak srandy kopec, bžunda k popukání a už mě u toho nikdy neuvidíte...P.S.: tuto recenzi píšu jen kvůli Mirce S. Vono jako dát takovémuto odpadu 65% a napsat, že nenuceně baví, to chce silný žaludek... ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Z rozčarování nad seriálem "Gympl aještěnějakejblábol" jsem zjistil, že exituje něco jako seriál "Základka", mrkl jsem na jeden díl a zůstávám zcela paralyzován. Jestli totiž jsem dal Gymplu odpad, měla by Základka dostat záporný hodnocení. Proč? Je to taky sračka, ale navíc v ní ještě hraje partička nejhorších herců současnosti (snad kromě pana Navrátila). Vážně, Bohouš Klepl a jeho zoufalé neherectví a věčně mladý Jiří Langmajer (o kterým mi nikdo nevěří, že mě jednou vezl stopem)? Málo? Co takhle mongoloidní Bára Poláková, která se proslavila tak akorát songem "Jsme v prdeli" nebo ultimátně netalentovanej Tomáš Hejlík? Navíc ještě protekční spratek Vanda Hybnerová a partička nýmandů z regionálních divadel, aneb kanonenfutr seriálových telenovel. Prostě hnus. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Bob Klepl ztvárnění své postavy stylizoval po vzoru Homera Simpsona. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Natáčelo se v reálném prostředí základní školy v Chodovci. Ředitelství přidělilo štábu část přízemí, v ostatních prostorách pokračovala výuka. Natáčení trvalo 1 měsíc. [Zdroj: televize.cz] (hippyman)
  • Fotoaparát školníka (Ondřej Malý) je Kiev 60 – středoformátová filmová zrcadlovka vyráběná Arsenal Factory v Kyjevě na Ukrajině v letech 1984–1999. (sator)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama