Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (394)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pravé Scary Movie 5 !!! Opravdu jsem se většinu filmu smál, byly tam sice i momenty co moc vtipný nebyly, spíše mě u nich bylo až trapně, ale "pár nenormálních aktivit" stojí za to zhlédnout, když znáte ty filmy co paroduje(je jich víc než jen Paranormal Activity ) + je to v určitých scénkách i nechutné, ale kdo je zvyklý třeba na south park tak v tomhle dokáže vše dobře skloubit a zasmát se... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Podobný humor sa mi veľmi páči. Je maximálne stupídny, primitívny a degenerujúci ľudské pokolenie na úroveň opíc. Ale ja som sa vynikajúco pobavil a paródie tohoto typu milujem. navyše si myslím, že Wayans je pán komik so všetkým čo k tomu patrí. Tak ak si chcete užiť hodinku a pól úplne nezmyselného a úchylného humoru nieje nič lepšie .... a za mňa iba 75%. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Na podobných parodiích si občas ujíždím. Série Scary Movie je pro mě téměř kultem (alespoň první tři díly) a tak mě potěší každá alespoň v rámci mezí povedená parodie, a že těch v poslední době opravdu moc nebylo. A Haunted Hause splňuje několik klasifikací povedené parodie - stopáž je rozhodně snesitelná, dávkování vtipů je smrtelné, proto že nějaký prostě povést musí a také ikonická hlavní postava, která film dokáže utáhnout a tou Marlon Wayans rozhodně je. Kvalitou film rozhodně neohromí, ale já se bavil a povedené vtípky vyvažují ty špatné. Dobrá parodie Paranormal Activity, ale další projekci už vynechám. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Děsná hovadina, asi na stejné úrovni jako 30 Nights of Paranormal bla bla bla... Každopádně mě to chytlo ve správné náladě a tak jsem se několikrát i z plna hrdla zasmála nad de facto úplně debilními vtípky a i když mi i těch osmdesát minut přišlo dost zdlouhavých, furt jsem se bavila víc, než u všech pokračování parodovaného materiálu. Nejlepší scénka - ať si tu duch tříská, čím chce, my si čteme noviny :-) 50% ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Totálne nezmyselná kravina,ale o to predsa v parodii ide však? Zhovadiť,zosmiešniť filmy a predovšetkým rozosmiať diváka. Niektoré scény stáli za to,iné boli tak trápne že mi nedalo sa nezasmiať. Ešte by som dodal že mi spoločnosť robila fľaša červeného,čiže možno mi zmenila pohľad na film :D. // po druhom zhliadnutí pridávam tretiu hviezdičku,bol to masaker a strašne som sa smial ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)

Reklama

Reklama