Reklama

Reklama

Loupež po italsku

  • USA The Italian Job (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (611)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se chtěla dívat hlavně kvůli hereckým osobnostem Nortona a Sutherlanda. Ale film začal ubíhat a já zjistila, že po odchodu pana Donalda ze scény věnuji větší pozornost ústřední čtveřici a Ed Norton zůstal kdesi v povzdálí. Trochu jsem ho odsunula na vedlejší kolej a se zájmem jsem sledovala celý "plán" tří mladíků a jedné krásky, který byl naprosto geniálně vymyšlen a také realizován. Jak jsem již psala, na tento film jsem se začala dívat kvůli němu, abych později zjistila, že jsou tu také jiní herci a jiné postavy, kvůli kterým film stojí za to. Také charaktery postav byly velmi dobré. Čekala jsem méně a dostala více. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Když srovnám s přímým konkurentem (Clooney a spol.), tak se mi Loupež po italsku líbí o kousek víc. Jednak tu jsou lepší lokace (Benátky vs. Las Vegas + minicoopery), jednak režie je svižnější - a hlavně je mi herecký ansámbl, který sice nekope hollywoodskou první ligu, ale na pivo byste je pozvali spíš než Piťáka a Robertsovou. Wahlberg stoprocentní sympaťák, knírkatý Ed Norton těžce charismatický (i když v tomhle filmu hrál jen kvůli smlouvě se studiem), Charlize konečně nevypadá jak éterická víla z pohádky - a samozřejmě je tu evropský příspěvek v podobě "sexynátora" Jasona Stathama. Těším se na pokračování. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Já bych tak moc přísný (jako Cinema) nebyl. Je to dobře natočená gangsterka s výborným obsazením a tématem lehce připomínajícím "Ocean´s Eleven". Ten "švih" Dannyho parťáků sice nemá, ale i tady má partička pár výborných členů (Napster) a místo Julie je tu Charlize, která je jako vždy okouzlující - takže z těch 70% jsou rázem **** :) .... Shrnuto - nečekaně dobře jsem se pobavil. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Spolehlivá parta sympaťáků doplněná o bonus v podobě Charlize Theron, Norton jako další podrazák, skvělý benátský rozjezd, svižné tempo proložené občas lahůdkovými momenty a sem tam nějakou tou hláškou. Zkrátka nenáročná vydařená zlodějská pohodovka, která se objede bez laciných lákadel jako je obligátní sex, krev nebo samoúčelné filmařské kejkle. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo ... Je to jen pustá přehlídka známých herců a Charlize Theronové, na které se kamera a maskéři opravdu vyřádili. Postavy mluví, usmívají se, všechnoje tak nějak v pohodě, žádné napětí ...pak zjistíte, že se v tom filmu skoro fakt nic neděje! Ano je tam pár honiček s autama a nějaký ty zlodějský vychytávky, ale nic převratnýho a zajímavýho. Fakt nudnej film, nemůžu si pomoci... ()

Galerie (98)

Zajímavosti (31)

  • Počas úvodnej benátskej naháňačky člnom zničia jednu gondolu. Je to na mieste stále fungujúcej gondolierskej dielne Squero di San Trovaso. Chviľku pred tým idú člny vedľa trávnika, na ktorom deti hrajú futbal. Trávnik sa nachádza v tesnom susedstve dielne, na kanále Rio de San Trovaso sa teda točilo viac rozdielnych záberov. (andrejba)
  • Úvodná scéna v Benátkach, bola veľmi prísne sledovaná miestnymi orgánmi vzhľadom k vysokej rýchlosti lodí. (Greenpeacak)
  • Speciálně pro Charlize Theron (Stella Bridger) bylo přichystáno auto s automatickou převodovkou a dva týdny autoškoly navíc. (CrypzzXD)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (více)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (více)

Reklama

Reklama