Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (645)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Buď se mi předchozí Kameňáci nezdáli tak strašní nebo se můj filmový vkus podstatně změnil, protože čtvrté pokračování je zhovadilost jak trakař! Vtipy a gagy nejsou zdaleka tak vtipné jako u předchozích dílů, ale především 4 mnohem víc působí jako pouhá kompilace vtipů bez ladu a skladu, pointy a celkového pojícího příběhu. Na a v neposlední řadě je to strašně vlezlý a blbý :D. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už spoustu filmů, několik opravdu vážných. I tak jsem doposud neviděl méně vtipný film než Kameňák 4. Je možné, že se jednalo o jeden velký "kameňák" producentů, kteří se pokusili o filmovou podobu vtípků typu " Sedí kráva na stromě a plete beton a .... " a jen já to nepochopil ale o tom pochybuju. Jedna jediná docela úsměvná scéna na ploše necelé hodiny a půl trapností, největších klišé a špatného řemesla. Vážně bych netušil, že lze Zdendu překonat ale tady se to povedlo beze zbytku. ()

Reklama

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Když mi v restauraci nechutná oběd a dělá se mi z něj zle už po pár soustech, nespolykám ho celý s tím, že to kuchaři vytmavím až pak. Ne, ne. Hned přestanu jíst a děkujícímu žaludku říkám, že nemá zač. A stejně to je s Kameňákem 4, který je snad ještě stupidnější než předchozí tři dohromady. A to je co říct. Přes půlhodinu filmu jsem se zkrátka nedostal. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak tady je to hodnocení trošku přepálený. Opět se hodnotí to, co Kameňák představuje a ne to, co se odehrává na plátně či obrazovce. Netvrdím, že čtyřka je nějakou nadprůměrnou zábavou a pořád mi přijde šílený, že podobný filmy patří u nás k njnavštěvovanějším, ale marná sláva. Ze všech Kameňáků je tenhle nejlepší a to zejména díky několika fakt povedeným fórům, kterým se zasmějete i když do filmu jdete s přesvědčením, že váš inteligenční koeficient musí podobnou zábavou pohrdat. Možná, že kdyby si to někteří připustili, ocitl by se film v modrých číslech. Zábavní jsou i cikáni, opakující ty nejprovařenější topinkový fórky. Hláška o jednom jejich soukmenovci, kterej je pro prachy schopnej udělat cokoliv, třeba i pracovat, má svoje kouzlo. Takže 30% a z mýho pohledu docela překvapení. ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Plameňák. Hudba, haha, Walda gang...přes vydru a upíra až k nechutnému, zvratkyvyvolávajícímu a duše zachraňujícímu panu Pompeje, kterýžto dělá ostudu mému rodnému městu. Snad jen štěští, že ta Lucie je jen Černá...jinak samá lepší společnost a štětky z ulice, že, Švejku? POMpeje, koho mi to, kurva, připomíná...zapracuji na tom , a pak všem povím ftípek, že se prochčijete jak sněhuláci. Jo, a kdo mě smaže, dostane přes nozdry trámem s hřebíkem. Rezavým...ne trámem, hřebíkem. Ty voe, rezavým hřebíkem...ale co bych to vysvětloval intošům, no ne? ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • První film série, kde nezazní legendární hláška: „Seš blbá.“ (Petr.Penicka)
  • Kohnovi měli v minulých dílech syna a ne dceru. (JT19)
  • Roli mafiána Džoržina měl původně hrát František Ringo Čech. „Vymluvil se, že má nějakou práci na chalupě a že se na to může vybodnout. A protože to bylo na poslední chvíli, byl jsem režisérem donucený, abych tu roli vzal já,“ prozradil se smíchem producent Pavel Pásek. (Dlee)

Reklama

Reklama