Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda fórů, kterým jsem se nezasmála, ani když jsem je slyšela poprvé u pivínka v hospodě, pěkně při jednom místě. Místě, do kterého v zápalu rozčílení neposílám ani své úhlavní nepřátelé, ale s chutí bych do něj poslala zdejší osazenstvo, které je před kamerou strojené jak zmalovanej šašek v cirkusu (jenže ten do toho cirkusu alespoň patří). Jestliže jsem dala předchozím dílům odpad, pak doporučuji Pomovi zavést ještě jednu kolonku, páč čtvrtý díl už je vyloženě žumpa. Doma u kompu jsem přetrpěla 30 minut, ale vůbec si neumím představit, jak bych se udržela po celou stopáž v sedačce kina, ve které už mě svrběla prdel i u dvojky, na níž jsem byla kdysi vytažena. Tenkrát jsem to ale ještě dala. - 20% ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Plameňák. Hudba, haha, Walda gang...přes vydru a upíra až k nechutnému, zvratkyvyvolávajícímu a duše zachraňujícímu panu Pompeje, kterýžto dělá ostudu mému rodnému městu. Snad jen štěští, že ta Lucie je jen Černá...jinak samá lepší společnost a štětky z ulice, že, Švejku? POMpeje, koho mi to, kurva, připomíná...zapracuji na tom , a pak všem povím ftípek, že se prochčijete jak sněhuláci. Jo, a kdo mě smaže, dostane přes nozdry trámem s hřebíkem. Rezavým...ne trámem, hřebíkem. Ty voe, rezavým hřebíkem...ale co bych to vysvětloval intošům, no ne? ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po čtvrté to samé, je jasné, že už fungovat nemůže, ale zkusil jsem to. Párkrát jsem se zasmál, ale už mi to nic neříká. Kameňák jednička je bohužel nepřekonatelná a i když se změnil hlavní strůjce všech tří předchozích dílů, tak nás změna nečekala. Vypnout tedy mozek a kochat se vtípky, které se hrnou při každé druhé scéně. Občas se povede, ale oproti předchozím dílům jich je daleko méně .. 2/10 = 25% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

K 10. výročí původní trilogie se parta kolem Pavla Páska a Jiřího Pomeje rozhodla, že pokračování je potřeba. Kdybych na to měla nervy, tak se tady vypíšu z té frustrace, ale ve zkratce bude stačit shrnout, že ačkoli nad projektem viselo stále všudypřítomné sluníčko s tváří Zdeňka Trošky, tak ani 14 verzí scénáře nepomohlo vůbec ničemu. Svým způsobem je až fascinující způsob (ne)navázání na původní trilogii, nekonzistence v typologii postav, nekonzistence v logice, ale hlavně, že je to pořád třeskutá řachanda. Kameňák 4 je navzdory svému číslu dílo vysloveně solitérní ve své zoufalé snaze si vydupat místo na mapě české lidové komedie. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra. Troška už se na kameňák vykašlal a místo toho si to vzal na starost nějaký Ján. A u tohohle filmu se skutečně zasmějete: Nejlepší scéna byla, jak tam byly ty divné řádky a názvy herců. To byla sranda! Jak já jsem se bavil! Troška už se na pohřeb Kameňáku nechtěl dívat a odešel točit Babovřesky. I zde máme pár herců, kteří se do Bohnic již nevešli (třeba Václav Upír Krejčí). A když se na to podíváte, tak vám dojde jedna věc: Přišli jste o 88 min. života! (jestli jste to vydrželi) P.S. Obdivuju ty, kteří to vydrželi do konce. Smekám! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Natáčelo se také v těchto lokalitách: Liběchov, Věznice Ruzyň, zámek Bon Repos u Lysé nad Labem, domov důchodců Praha - Smíchov Na Hřebenkách, kostel Nejsvětější Trojice Mělník - Chloumek, střelnice SSK FOX Mělník. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Velké problémy během natáčení způsobily povodně. Část scén se natáčela v Mělníku, což bylo jedno z nejvíce postižených měst velkou vodou. Filmování proto muselo být na 5 dní přerušeno a původní rozpočet se tak navýšil o 2,5 milionu korun. (Dlee)
  • Oproti předcházejícím třem dílům, jejichž stopáž trvala +/- 1 minuta 100 minut, má 4. díl 88 minut. (Jyrka)

Reklama

Reklama