Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Herci se nesnaží hrát. Příběh se nesnaží vyprávět. Vtipy se nesnaží být vtipné - jenom tam jsou a divák jich většinu zná už léta. Plakátové varování "Od producentů Kameňáků a Babovřesek" zafungovalo špatně a já se naivně zkusil přesvědčit, zda se s Troškovým odchodem od nechvalně proslulé značky něco změnilo. Nezměnilo. Pokud si chcete otrávit pár vydařených anekdot, které v obrazové formě nefungují a tvůrci je navíc natočili jako banda nesvéprávných lemplů, směle do toho. P.S.: V tomhle filmu se objevuje celá plejáda herců a jiných "umělců", kteří by pro vlastní dobro měli být evakuováni z plátna. Dlouhodobě. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Když mi v restauraci nechutná oběd a dělá se mi z něj zle už po pár soustech, nespolykám ho celý s tím, že to kuchaři vytmavím až pak. Ne, ne. Hned přestanu jíst a děkujícímu žaludku říkám, že nemá zač. A stejně to je s Kameňákem 4, který je snad ještě stupidnější než předchozí tři dohromady. A to je co říct. Přes půlhodinu filmu jsem se zkrátka nedostal. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě zarazil fakt, že pan (dejme tomu) režisér pravděpodobně předchozí tři díly kameňáku neviděl ani z rychlíku. Když neberu v úvahu virtuální město s naprosto jiným náměstím, tak mě zaráží fakt, že místo syna mají Kohnovi zřejmě dceru, či naprostá absence základního humoru... Můžeme zde potkat velkou spoustu "hvězd" z českého šoubyznysu, pár herců z předchozích dílů (kteří ještě nezemřeli) a uši rvoucí hudbu. Nedivila bych se, kdyby místo Václava Vydry hrál někdo jiný, ale že ve "filmu" potkám dokonce Upíra Krejčího či pana (dejme tomu) producenta Jiřího Pomeje mě naprosto vyděsilo. Celou dobu jsem se tak trochu bavila tím, že jsem usrkávala z piva a počítala obsah pytlíku bramborových lupínků, hlavně aby mi mozek nevyskočil z hlavy a nechtěl spáchat sebevraždu. Nutno podotknout, že jsem dostala neodbytný pocit, že snad celý štáb tohoto kameňáku musel hulit docela kvalitní matroš... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 4" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá. obzlášť keď sa to opakuje už stvrtý krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 4" je odpad! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych filmu z nějaké série udělil odpad, tak již další pokračování nikdy neuvidím, protože by to byla ztráta času. Zdejší vážení kritici však do Kameňákova vyrazí i se stým odpadem nebo ho alespoň udělí od zeleného stolu. Sláva jim. Já jsem však pro každou návštěvu Kameňákova nějakou tu hvězdičku našel a tak jsem se tam vydal znovu. Bylo tam stejně trapně jako vždy, ale poctivě jsem si dělal čárky pokaždé, když jsem se zasmál - pětkrát a to nepočítám ještě nějaké to pousmání. To je na filmově odepsané městečko celkem slušné. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • V 59. minutě řekne Jarmila (Alice Bendová) svému manželovi Frantovi (Martin Dejdar), že její budoucí muž by nemohl používat jeho hole, protože je levák. Stejnou frázi použila už Vilma (Jana Paulová) při rozhovoru s Pepanem (Václav Vydra) v jednom z předchozích filmů série. (Jyrka)
  • Natáčení probíhalo pouze 16 dní. Standardně se přitom celovečerní film točí okolo 25 dní. Poslední klapka padla 19. června 2013. (ČSFD)
  • Slovenská herečka Lucia Molnárová neovládala češtinu, a proto je v českých filmech při postsynchronech vždy předabována. Tentokrát její postavě Kamilky Kohnové propůjčila svůj hlas Ivana Korolová. Romy Tibora (Milan Gumár) a Etelu (Edita Bandyová) nadaboval Marcus Tran, který ve filmu zároveň hraje, protože originální hlasy herců se produkci nezdály dosti romské. A Džoržinovu přítelkyni (Eva Perkusová) nadabovala Veronika Veselá. (funhouse)

Reklama

Reklama