Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (368)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Skipper, Kowalski, Rico a Private. V animovaném světě jasně nejlepší úderná jednotka. Tučňáci se po dlouhých letech dočkali svého filmu a výsledek myslím stojí za to. Chvilku mě trvalo než jsem se opět dostal na jejich vlnu, protože přecejen jsem Madagascar nějakou dobu neviděl, ale v druhé polovině to již byla tradičně výborná jízda. Pro mě jasný adept na Animák roku, který má vše co od podobného typu filmů očekávám. 75% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Varování: Při sledování tohoto snímku dostanete neodolatelnou chuť na sýrové křupky :). Tučňáci na rozdíl od Mimoňů ukázali, že bez problémů utáhnou vlastní celovečerní film. Na příběhu příliš nesejde, ale takovou kanonádu hlášek a nápadů jsem dlouho v žádném animáku neviděla. A konečně už vím, jak se natáčejí přírodopisné dokumenty! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2005 bol v USA natočený animovaný snímok "Madagaskar". Bol to rodinný kinohit, ktorý zarobil milióny dolárov, takže sa v priebehu nasledujúcich rokov dočkal ďalších pokračovaní. A nie len to. Dokonca aj patrička akčných tučniakov, ktorí sa tam objavili vo vedľajšej úlohe, dostala šancu zažiariť vo vlastnom celovečernom filme. V roku 2014 bol vyprodukovaný titul "Tučniaky z Madagaskaru". Tento vypočítavý, komerčný ťah sa vydaril. Pri animáku s týmito štyrmi svojráznymi, militantnými pingvinmi som sa celkom dobre pobavil. *** ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Jakožto slušný rozjezd a origin čtyř militantních tučňáků to funguje zhruba první čtvrthodinu. S příchodem zlotřilého superpadoucha se to však rozplizne do barevné, bouchající supernudy, ze které dítěti sice očka přecházejí, ale dospělákovi z toho akorát cukají koutky, protože je to jednoduše blbé až hanba. A tohle my neberem. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co se Pixar začal zhoršovat (aspoň mám ten pocit), tak se na ty animáky nedá dívat. Disney a WB totéž. DreamWorks však ne. Jen na ty jejich animáky se dá dívat. A o tom mě přesvědčil tento film. Místy je vtipný, ale že bych umíral smíchy to ne. Nápad není nic nového. Líbilo se mi, že se zde pracuje s dějem. A to dobře. Napětí se skutečně projeví, ale až u konce filmu. Atmosféra chladná. Jestli máte rádi Tučnáky z Madagaskaru, tak vám doporučuji se na to podívat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama