Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 15
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 15

Recenze (101)

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Zde je krásná ukázka toho, jak většina lidí hodnotí seriál na základě jednoho zhlédnutého dílu, ještě k tomu s otřesným nováckým dabingem. Má to pomalejší rozjezd, ale postupně si to humorem nezadá z nejpopulárnějšími sitcomy (pokud by Máma skutečně byla na 53 %, pak by podobné hodnocení měl mít i Big Bang Theory). Prostě se tomu nebojte dát šanci a budete příjemně překvapeni. Za mě na silné 4 hvězdičky, ale vzhledem k vyloženě trapnému skóre na čsfd tam tu pětku hodím. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 50%. První série se mi líbila, to bych řekl, že byly lepší 3*. Ovšem poté to nabralo sestupnou tendenci a druhou sérii jsem ani nedokoukal a vypustil to ze svého večerního programu. Vtipy se stále dokola opakovaly, takže už nebyly moc vtipné, spíše otravné, témata a hlavní protagonisté mi začaly lézt na nervy svým chováním a celkově to ztratilo tu vtipnost a lehkost první série. Howgh! ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Tu a tam pri bezhlavom prepínaní staníc zamrznem na na nove 2 kde to dávajú a chvíľu sa zadívam.Väčšinou to ale dlho nevydržím.Obsadenie je slušné, ale tým to asi končí...Chuck Lorre si toho v jednu chvíľu nabral priveľa a kvalita šla dole. Epilog: Nakoľko som bol donútený vstávať vo veľmi skorých ranných hodinách stala sa Mom mojím každodenným parťákom pri vstávaní.Tak dvíham na 80 % ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Seriál dokáže z prvu zaujmout a zdá se, že má i své kouzlo a občas i nějaký ten dobrý vtip. Bohužel však na tolik sérií zcela určitě nestačí a zápletka omrzí už třeba u 2-3 episody. Anna Faris je moc sympatická a pro svou roli je určitě dobře zvolená a to i když to není vůbec role složitá. Její matka je však bohužel naprosto příšerná a na ten jejich spolek čarodějnic se už vůbec nedá ani dívat. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dva a půl ženy ?? Tak tohle se tentokrát Chucku Lorremu úplně nepovedlo, s přivřeným očkem, rozhodně za vždy skvělou Annu Faris, symbolicky tak na dva a půl hvězdičky.. Jak to vypadá, tak Anna rozhodně nepůjde ve stopách Charlieho Sheena, jemuž výborný výše zmiňovaný sitcom ze stejné tvůrčí stáje alespoň na čas resuscitoval kariéru.. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Když holky hrají hru, při které hádají kdo jsou, tak je při tom zmíněn profesor Brumbál z filmů o Harrym Potterovi. Dále je zmíněn Harriet Tubman – americký abolicionista, John Malkovich – americký herec, a Galileo Galilei – astronom. (SONY_)
  • Telefon Bonnie (Allison Janney) na začátku epizody na stole mezi střihy mění svoji polohu. (SONY_)

Reklama

Reklama