Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Recenze uživatele rikitiki k tomuto seriálu (1)

Poslední chlap na Zemi (2015) 

Apokalypsa není zrovna velká legrace a ani tady se z toho tvůrcům nepodařilo dostat víc než sice vtipně nahozené scény, ale většinou bez hlášek nebo point, které by dokázaly rozesmát. Není to ani tak tématem, které se při cynickém přístupu k životu určitě dá zobrazit i jako fraška, ale spíš scenáristickou nedotažeností. Chybí víc anarchie, víc nápadů, větší odvaha. Jakoby se scenárista proti své vůli snažil napsat komedii, když se cítil spíše smutně. Přeživší se často chovají jako rozmazlené a hloupé děti a k tomu je v příběhu i pár pořádných nesmyslů (například rajčata, která krade hlavní hrdina hlavní hrdince, opravdu nemůžou vyrůst a uzrát za necelý týden). ____ Špatně byla postavená i hlavní dvojice. On, nejprve jako zoufalý Robinson sám na celém světě, působil někdy zoufale směšně. Potud fajn. Po setkání s další přeživší už se to s ním vezlo z kopce a seriál vlastně ukazoval jen, jak nepříjemný, protivný, zbytečný a zlý ve skutečnosti poslední muž na Zemi je. Hlavní hrdinka byla o dost vtipnější postava – nejdříve se jevila jako protivná puritánka, aby pak překvapivě rozkvetla. ____ Přiznávám ale, že na příští řadu se podívám. ()

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama