Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 1

Recenze (138)

Marauder 

všechny recenze uživatele

Prvé série ešte za niečo stáli ale potom to šlo s celým seriálom dole vodou. Začína byť dosť predvídateľný a stáva s z neho veľké klišé čo kopíruje nápady zo všadiaľ inakadiaľ ale hlavne to nie sú originálne nápady a stáva sa z neho nejaký druh sitcomu ktorý sa snaží zabaviť ale ku koncu sa mu to už veľmi nedarí a začína to byť miestami fakt dosť trápne. Ale aj tak musím skonštatovať 1.séria- zaujímavé, ešte celkom nepredvídateľné a vtipné, 2.séria- ešte stále trocha vtipná ale už menej originálna a je tam už veľa nových hercov čo sa mne osobne už až tak nepáči, 3.séria- vtipná len možno v dvoch epizódach ale inak slabota, originalita je v nedohľadne, a už aj predvídateľnosť je takmer na maxime keďže človek čo už toho dosť videl tak presne vie čo sa stane a kedy, bolo síce pár zvratov ale nič moc, 4.séria- nepáči sa mi že tam furt niekoho pridávajú, je to onicom a otravné, a predvídateľnosť už je na maxime no takže očakávať niečo nové je fakt dosť ťažké, k tomu už aj vtipnost sa z toho úplne vytratila a herci sú úplne nudný, všetko je to už len nejako pozliepané z iných filmov alebo seriálov. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

"My si muže nejprve trochu proklepneme, než jim začneme obdělávat zahrádku!" No kdybych žil na vylidněné zemi, které má ještě pár lidí v zásobě, asi bych se neoženil,ikdyby to byla poslední žena na zemi. Rozhodně bych si sem tam zaskočil na nějakou tu průzkumnou misí a rozhodně bych nevyvíjel tlak na řešení vztahu. Vztahy jsou přesně to co v LMOE nemělo co dělat. Takových možností a není využito nic. Teda v první sérii. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv očekávatelný a nevyhnutelný to asi v jádru bylo, podle mě je zkrátka neakceptovatelný, aby se seriál s názvem "The Last Man on Earth" jakž takž posouval dál výhradně skrze kupení jednoho dalšího "posledního člověka" na druhýho. Ženská protiváha byla v naprostym pořádku. Její konkurentka ještě dejme tomu taky (hlavně pro půvab January, ehm). Zbytek už smrdí předčasnou zoufalostí scénáristů, ale přesto si počkám na to, co příští sezonu předvede Sudeikis. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Nedá se to, končím po šestém díle. Seriál byl zábavný jen, když byl hlavní hrdina sám a nemluvil. Po příchodu otravné ženy, se hlavní hrdina přeměnil na neskutečně otravnou postavu, navíc seriálu začal chybět humor a zabředl do absurdních trapností. Po příchodu krásné January Jones se hlavní hrdina změní v karikaturu a leze mi na nervy neuvěřitelným způsobem. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Začalo to nadějně, velmi nadějně. Bylo ale jasné, že tvůrcům námět o "posledním muži na Zemi" nevystačí na třináct dílů. A tak začali přivádět na scénu jednu novou postavu za druhou. Některé z nich sice nejsou napsány špatně, ale většinou poslouží jen k tomu, aby se ústřední hrdina choval jako nesnesitelné pako. Stále se tak opakuje podobná zápletka a po čase už to jednoduše není vtipné. Mohl to být hodně zábavný seriál, ale vyklubala se z toho jen průměrná podívaná s možná až příliš nesympatickým hlavním hrdinou. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama