Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever: Reboot (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí z veľkomesta sa prichádza odreagovať a užiť si voľný týždeň do riedko osídlenej oblasti. Po prvom kontakte s miestnymi obyvateľmi zisťujú, že nie sú úplne prívetiví, ale ich chata sa, našťastie, nachádza na samote u jazera. Po príchode sa začínajú venovať relaxu a večer zorganizujú menšiu párty pri ohníku. Pridá sa k ním aj náhodný okoloidúci, ktorý im prinesie marihuanu. Vraj má ešte nejaké povinnosti, takže musí odísť, ale sľúbi, že sa o malú chvíľu vráti. Partia sa presunie do chaty, a keď sa ozve klopanie na dvere, majú všetci radosť z toho, že sa poriadne nadrogujú. Za dverami však stojí niekto úplne iný. Je to muž, ktorý sa doslova rozpadá a hnije zaživa a prosí partiu o pomoc. Partia tak zisťuje, že namiesto príjemného oddychu musí čeliť neznámemu vírusu, ktorý sa šíri nezastaviteľným tempom, a požiera všetko, čo mu príde do cesty. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Deyw 

všechny recenze uživatele

to byla hrozne slaba chcanka...strasny vsechno strasny..nejlip udelal ten borec co si vzal pivko a sel pryc.. :D hroznej salat..akorat matne vzpominam ze tam byly dobry kozy a kdyz to kundu rozezralo uplne nasracku zustal jen silikon.. :D to bylo na filmu to nejlepsi..odpad hroznej.. 1hvezdu za policajtku z ktery by si meli vsechny policajtky vzit priklad :D ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Z Cabin Fever od Rotha si pamatuju jen to, že je od Rotha. A že se tam trochu něco dělo a byl tam nějakej virus. Z Cabin Fever od Zariwnyho si budu pamatovat nejvíce to, že pan scénárista dělá na plný úvazek zastřihávače trávníku ve čtvrté ugandské fotbalové lize a psaní scénářů je jeho vedlejšák. Takováhle změť demence, trotlovitosti a znovu demence se zase tolik nevidí. Parta pěti mladých lidí se chová jako tlupa mentálů, co by hledala i roh v kulaté místnosti. Alespoň, že se ve druhé polovině něco rozkládá a nejsou to transformeři. Jinak velký fail a zprasených téměř sto minut! ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zdali vzhledem k místnímu nízkému hodnocení a negativním komentářům, jsem já tak nenáročný, a nebo ostatní tak nároční, každopádně za mě je Reboot Cabin Fever naprostou hororovou peckou, které nemám vůbec co vytknout a já se u podobné krvavé žánrovky už dlouho nebavil tak, jako právě u této nekompromisní jízdy. Rothův originál jsem tedy viděl, ale už je to tak dávno, že už si jeho obsah pamatuji jen velmi matně, každopádně tento Cabin Fever funguje od první až do poslední minuty na 100%, a to ve všech ohledech, je to zábavné, napínavé, svižné, chvílemi správně odlehčené, párkrát i slušně překvapivé, veškeré postavy a jejich herečtí představitelé mě bavili na maximum, kluci jsou sympatičtí, holky pohledný a nestydatý, alespoň tedy jedna, a navíc i jejich chování mi pak přišlo povětšinou až neobvykle rozumné a přesvědčivé, což se v podobných filmech děje skutečně jen málokdy, většinou se totiž chovají úplně imbecilně a nepřirozeně, což ovšem není tento případ. Fajn je jinak i atmosféra, no a samozřejmě dominantním prvkem této podívané jsou pak veškeré krvavé gore efekty, kterých je jednak opravdu hodně a jednak jsou na fakt zatraceně vysoké úrovni, čímž dělají z Cabin Fever Reboot skutečně nekompromisní a brutální podívanou, kde se tvůrci s ničím a hlavně s nikým naprosto nepárali a podle toho to i tak parádně dopadne. Za mě se zkrátka prakticky díky všemu jedná o vážně nadprůměrný, krvavý horor, co skutečné příznivce žánru musí jednoznačně oslovit a bavit, prostě parádní jízda a hotovo. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Cabin Fever“ z roku 2016 je naprosto zbytečný film, který ukazuje, že Američané v hororu nemají vkus a podle všeho jim krutě docházejí nápady, když se rozhodnou remakovat něco takového. Ale Spider-Man by mohl mluvit. „Cabin Fever“ je směšný film, absolutně ničím nezaujme a hlavně ani nechce přijít s něčím novým, čímž by se od originálu alespoň trochu odlišil. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec nemůžu říct,že by mě to nudilo.Ba právě naopak.Spousta scén je podivnejch,to sem si taky všimnul,ale rozpitvávat je nebudu,protože to skoro nikdy nedělám.Buď mě film baví i s chybama,a nebo ne.Jednoduchý.Navíc tady je minutu po minutě atmoška houstnoucí,bezvýchodná,a porovnání začátku filmu,jak se tleměj,a sou nadšený z tý chaty,a konce,při pohledu,co z nich zbylo,nehezká dovolená,fuj.60%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V čase 1:31:50 si lze všimnout, že jeden z mrtvých dýchá. (Kudly4)
  • Vo finálnej scéne má dievča v izbe pri prezeraní fotiek fľašu s etiketou Willard Springs. Tam sa odohrával dej filmu. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v americkom štáte Oregon. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama