Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Gině Carano se hravě daří to, o čem si Salma Hayek může v Everly nechat jenom zdát. Umí akci. Což je společně s ručním digitálem a vcelku atmosfericky znázorněnými reáliemi temných uliček zlých čtvrtí Puerta Rica asi to jediné co se dá vypíchnout v ohraném bijáku o hledání ztraceného manžela. Gina má určitě navíc kdyby to chytil do ruky schopnější režisér akčního žánru. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Az pri tomto filme som si uvedomil aka je Gina skareda. Asi preto, ze vzhladom na nizky rozpocet neostali prachy na kilo mejkapu. Ale do oci by som jej to nikdy nepovedal, lebo by ma zmastila behom par sekund do gulicky. Inak film je tuctove videobecko. Na môj vkus tam bolo prilis malo akcnych scen a zbytocne vela sa tam kecalo uplne o nicom. Ale obdivovatelia Giny tomu daju minimalne o hviezdicku viac. Velkym kladom je prostredie v ktorom sa film odohrava. Pokial je mozne takto lacne videofilmy natocit na takych exotickych miestach, tak by sa konecne mohli spamätat aj producenti Expendables, Van Dammoviek a Seagaloviek a konecne vypadnut z Bulharsko-Rumunskej prdele sveta. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Já, Derek, si tě Avo, beru za svou ženu........ Po brutálním začátku se přesuneme do svatebního dne. Ava hned od začátku předvede, co v ní je. Její scéna v baru nás nenechá na pochybách. Ani Derek netušil, koho si vlastně vzal za ženu. Danny Trejo je sice v hlavních titulcích napsán celkem významně, ale ve filmu moc vidět není. Čekal jsem, že dostane více prostoru. Na tu lanovku, ve 20 minutě, bych nevlezl ani po půl litru kořalky. Hudební doprovod je divný a někdy monotonní, neladící s příběhem. Kamera také nic světoborného nepředvede. Nemám rád rec kamery, telefony a videa, ale naštěstí je zde kameraman používá jen jako dodatek. Do příběhu to slušně zapadá. Dramatizace je velmi povedené, vtáhne diváka do děje a ten pak jen netrpělivě očekává další akce a hlavně konec filmu, který byl až do poslední chvilky úplně nejasný. CITÁT - Na tomhle ostrově už nejste vítána........ Scéna se záchodem mě rozesmála. CITÁT - Můžete mi podat papír?....... Škoda, že Ava do vody neskočila šipku, bylo by to efektnější. Nečekal jsem, že to bude tak brutální snímek, ale naštěstí ta brutalita není moc podporována gore scénami a to je jen dobře. Jsem mile překvapen a dokonce jsem přesvědčen, že Gina Carano má lepší choreografii svých "mlátiček" než takový Liam Neeson. Jí to divák prostě věří. CITÁT - Kill him!! Kill him!!........ Velké překvapení pak byl poslední vstup Danny Treja (Big Biz) do děje. To stálo za potlesk. Moc prostoru nedostal ani Treat William jako Robert Grant. Za zmínku pak stojí jen Luis Guzmán jako šerif policie a hlavně úžasný výkon, který předvedla již zmiňovaná Gina Carano jako Ava. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Gina Carano ztvárnila manželku, kterou by chtěl snad každý. Její role je uvěřitelná a pěkně sehraná. Co se týče akce, tak té bych uvítal víc, ale je to zas o hodně lepší než ve Zkratu. Film je zbytečně dlouhý a občas díky tomu ztrácí na tempu. O dvacet minut méně a bylo by to i pěkně svižný. Když dojde na akci, tak zde Gina exceluje a konečně je využitá i její bitkařké umění. Vedlejší postavy jsou víceméně nezajímavé, i když pár herců potěší svou účastí. Příběh je pěkný a docela i napínavý, tedy až na pomalejší rozjezd. Za mě 75% :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je všechno naopak. Neunesou jí, ale jeho a tudíž nezachraňuje on, ale ona. Ale jinak je to vesměs klasika se ztracenou osobou blízkou a strastiplným hledáním plným násilí a krve. Co In the Blood od podobně tuctových akčňáren odlišuje je Gina Carano. Jasně, těch akčních hrdinek jsme tu už měli kvantum, ale vesměs to byly hollywoodské modelíny, které se naučily pár otoček a zbytek zvládnul střih. Jenže Gina opravdu umí a je to sakra vidět. Navíc to neni žádná botoxová rašple vyžívající se ve večerních róbách, ale obyčejná holka krev a mlíko, jak už tady někdo napsal. To jí v mých očích dělá zajímavější a co si budem povídat, i přitažlivější, ačkoliv nesplňuje ten klasický typ filmové krasavice. Tady navíc ukázala, že umí i hrát. No na psychologická dramata to není a hvězdou divadelních prken by se taky asi nestala, ale na druhou stranu to není žádna druhá Cynthia Rothrock. Řekněme, že je to takový Mark Wahlberg ženské filmové scény a to už je určitě na víc, než na nízkorozpočtové, jakkoliv dobré, akčňáky. Podle hodnocení jsem příliš neočekával, ale nakonec jsem příjemně překvapen. 75% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama