Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie, jakou by dnes už v kinech bohužel asi málokdo čekal. Skvělá ústřední trojice i ostatní postavy, vtip za vtipem (zdaleka ne všechny si berou na paškál stáří nebo nemoci) a přitom zároveň lidsky citlivý příběh, rozumná stopáž, výtečný soundtrack a hodně režijního hračičkování, díky kterému to všechno má spád od začátku do konce. Navíc se příběhu podařilo vyhnout několika nejvousatějším klišé (a když ne vyhnout, tak je velmi vtipně shodit), čili já jsem jednoznačně spokojený a musím říct, že takhle dobře jsem se před velkým plátnem už dlouho nepobavil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME TŘI STARÝ DĚDCI. KDYŽ VYLOUPÍME BANKU A VYJDE NÁM TO, PROŽIJEME DŮCHOD DŮSTOJNĚ. V NEJHORŠÍM PŘÍPADĚ NÁS CHYTÍ, DOSTANEME POSTEL, TŘI JÍDLA DENNĚ A LEPŠÍ ZDRAVOTNÍ PÉČI, NEŽ MÁME TEĎ...“ /// Film na pohodu. Ftipný dědkovský dialogy, nostalgický obsazení (pobaví i štěky Christophera Lloyda)…, navíc dlouho jsem u žádný loupeže nebyl tak napnutej a zároveň vysmátej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám prachy a na šoustání už jen vzpomínám. 2.) Hledám film pro kluky z důchoďáku. 3.) Thx za titule „majo0007“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ve skrytu duše jsem doufal, že trio dědků zapomene na artrózu, v čemž jim snad pomůže kamarád Alzheimer a rozjedou poslední respektive jedinou loupež ve velkém stylu. Bohužel těmto komediím se senilním ansámblem asi není přáno, neboť to vždycky dopadá víceméně špatně. V 96 minutách se objeví cca 3 skutečně vtipné scénky a jinak kromě nudné přípravy na loupež, která ač provedena celkem chytře, nenabídne film zhola nic. Možná by pomohlo, kdyby si dědoušové promítali před natáčením Heat :-) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

E.T. scéna ma zabila. Hodinu a pol dlhý film má rýchly spád a divák sa u neho nenudí. Vtipy sú chytré a pobavia každého. Čo je na celom príbehu najvýraznejšie a drží ho pohromade, sú traja hrdinovia a najmä ich predstavitelia. Bez Caina, Freemana a Arkina by to jednoducho ani zďaleka nebolo ono. Z ich výkonu je takmer jasné, že ich vzťah je taký aký je na plátne, je aj v skutočnom živote. Lúpeži vo veľkom štýle nechýba ani ľudská stránka príbehu, vďaka ktorej dostáva snímka na trochu väčšej váhe. Celkovo je to pohodová, tak trochu akčná komédia, ktorá nesklame ani neurazí a určite stojí za pozretie. Komédia, akú by dnes už v kinách bohužiaľ asi málokto čakal. Skvelá ústredná trojica aj ostatné postavy, vtip za vtipom a pritom zároveň ľudský a citlivý príbeh, rozumná stopáž a výborný soundtrack, vďaka ktorému to všetko má spád od začiatku až do konca. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na komedii to funguje dost dobře. Je to příjemné, pobaví to, dobře se mi na to dívalo, na svůj žánr to bylo dobře zahrané a slušně zahrané, ústřední postavy jsou sympatické a dokonce se to naštěstí vyhnulo i citovému vydírání, fekálnímu humoru a jiným klišé, které americké komedie většinou mají - dokonce tu byl slušně zparodovaný i ten "trend" nechat v komedii aspoň jednu postavu umřít. Pár výhrad bych sice měl, ale jinak jsem spokojený skutečně hodně. Dostal jsem víc, než v co jsem čekal a toho si nesmírně vážím. Navíc na tuhle komedii skutečně jen tak nezapomenu a rád a s chutí si ji někdy pustím znova. Silné 4* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Reštauráciu, v ktorej sa pravidelne stretávajú traja hlavní aktéri filmu, sme mali možnosť vidieť už aj vo filme Mafiáni (1990). (Astonko)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama