Reklama

Reklama

Smrtonosná zbraň

(seriál)
Trailer 1
USA, (2016–2019), 39 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Matthew Miller

Hrají:

Damon Wayans, Clayne Crawford, Seann William Scott, Jordana Brewster, Charles Baker, Kevin Rahm, Chandler Kinney, Rudolf Martin, Keesha Sharp, Toni Trucks (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Seriál založený na slávnej filmovej sérii Smrtonosná zbraň predstavuje klasické policajné duo. Martin Riggs (Clayne Crawford) a Roger Murtaugh (Damon Wayans) sú parťáci, ktorí bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. (TV Markíza)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (65)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rámci první série spíše průměrný seriál s průměrnými herci, ale jednou vyjímkou ...D.Wayans jako Murtaugh je tragédie. Klasické "špeky" tvůrčího týmu jsou příliš evidentní a nedaří se je ani obkecat (např. ve filmech vtipně jiskřivé dialogy psycholožky s Riggsem působí v seriálu jako želatinová nuda a Leo Getz? Ještě,že v seriálu "pobývá" krátce. Jen ze sympatie k filmové předloze dávám o jednu hvězdičku více. Jinak seriál dobře plní svou funkci akčně komediální krimi a pokud přimhouřím jedno oko, pak se i občas pobavím.Chvályhodné je,že v každé epizodě se dá natrefit na odkaz kultovní filmové série a překvapivě dobře vyznívají rodinné strasti obou protagonistů. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to dá, takže tomu určitě dám šanci. Postavy sice nejsou tak charismatické jako Gibson a Glover, ale až si na ně zvyknu tak s nimi nebudu mít problém. Nějaká ta hláška v pilotním díle byla, což se od Zbraně očekává. Prozatím průměr, ale myslím, že se z toho může vyklubat nadprůměr. Po dokoukání první série musím zvednout hodnocení. Narozdíl od SW tady mám pocit, že se dívám na Smrtonosnou zbraň, akce, humor. Ano je to třeba si zvyknout na jiné představitele. S Riggsem jsem spokojen; Murtaugh v pohodě, jen mi přijde vzhledově mladší; psycholožka v pohodě, Leo Getz měl zatím jen epizodní roli, takže uvidíme později. Takže pro mě suma sumárum, hodně velká spokojenost. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Na seriál sa dá zvyknúť a baviť sa na ňom. Pretože funguje to hlavné - vzťahy medzi postavami. Zápletky sú správne jednoduché (nabehneme tam a všetkých postrieľame), výbuchov je tiež dosť, len škoda, že ide o moderne točený seriál - občas zbytočne splašený v štýle CSI. Práve oldschoolovejší prístup i hudba (kde je sakra saxofón?) mohli z tohto seriálu spraviť totálnu pohodovku. Takto len solídny nadpriemer... ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

1. série: Tak tohle se opravdu povedlo. Seriál jsem hodně dlouho odkládal, protože jsem tomu nevěřil. Nefandím seriálům předělaných z filmů. Když jsem ale po dlouhé době pustil z nudy první díl, druhý díl, třetí díl...a dál to už šlo samo. Nemohl jsem se od toho odlepit. Skvělý humor, výborná akce. Scenérie alá AAA hollywoodských filmů. Celkové herecké obsazení se povedlo, zejména ústřední dvojice se mně líbila mnohem více než Gibson/Glover. Poslední díl první série byl nářez! ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem skeptický, ale dal jsem seriálu šanci a snažil se ho nesrovnávat s filmovou sérií, kterou znám zpaměti (hlavně u 1. a 2. dílu to platí doslova). A bylo to fajn, 1. sérii bych klidně hodnotil i 5 hvězdami, ve 2. to šlo trochu dolů, z Riggse se stával až příliš velký magor a moc mě nebavila ta dějová linka okolo jeho nazi otce. Spoiler:-) - pak Riggs Riggse zastřelil a člověk by si řekl, že Lethal Weapon bez Riggse (a Murtaugha) není Lethal Weapon. Ale ono to šlo i dál, "Stifler" mě příjemně překvapil, role trochu traumatizovaného exagenta CIA mu padla. No a pak (další spoiler) se na to vykašlal i Murtaugh, protože jak známo, je na to už moc starej (resp. Wayans je na to moc starej). A Fox nad seriálem zaklapnul víko rakve. Škoda, za mě by to klidně mohlo pokračovat dál, třeba pod změněným názvem, a za parťáka mohli "Stiflerovi" dohodit třeba "Finche". ()

Galerie (679)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama