Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (370)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako ma svojím spôsobom potešilo ženské preobsadenie KROTITEĽOV DUCHOV, aj tento ďalší feministický kúsok na motívy ´´mužského´´ námetu, mi spôsobil príjemné chvíle strávené pred obrazovkou. A to dokonca ešte s omnoho väčšou dynamikou, ako spomínané paranormálne javy skúmajúce baby. Je to viditeľne film svojej doby ( všetko sa teraz krúti okolo gender problémov bla bla bla ), ale aj napriek tomu je to svižná lúpežnícka zábava, ktorú by som označil za to najlepšie ( tí ,,rýchlozbesilí,, sú predsa len iná kategória ) od DANNYHO JEDENÁSTKY. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáky mám hodně rád a kupodivu mě docela nalákala i tahle ženská týmovka. Ovšem, je to laciný kalkul jak polomrtvou sérii opět vrátit do života bez dalšího hrubozrnného remaku s několika zajímavými camei (ovšem bez toho nejočekávanějšího) a zkrátka variaci na téhož. Ovšem ta mě nenudila tak, jako většinu jiných hodnotících a mám až moc rád extravagantní Cate Blanchett, abych se dobře nebavil. Zbytek ženského obsazení je plné podivuhodných individuí (ta asiatka je fakt hrozná a Rihanna v teplákovce?), ale kupodivu to pospolu poměrně dobře fungovalo a ačkoliv rozuzlení není tak úderné jako za času George Clooneyho, kvalifikoval bych Debbie a její parťačky jako neškodný polo-remake, který asi nemohl bez Soderberghovy účasti (pouze producent) dopadnout o moc lépe, za to o dost hůře určitě ano...7/10 PS : James Corden mě straší naprosto všude a jeho talkshow vyloženě nenávidím, ale ve filmu mě kupodivu velice bavil. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zoberme si najprv scenár, ktorý samozrejme zásadne pripomína prvý film s Georgom Clooneym. Tvorcovia do šablóny dosadili osem žien a s myšlienkou tiež radikálne zmeny už radšej nič nepridávali. Nutné ale povedať, že sa im stávka na istotu vyplatila vo všetkých ohľadoch. Dobre vymyslený plán zločinu nepotrebuje inovácie a tiež obsadenie slávnych žien Hollywoodu, ako už sme si za posledné roky zvykli rodovo vyvážené, prinieslo želaný efekt. Vybrať Sandru Bullock do úlohy Debbie bol skvelý ťah, herečka známa napríklad z komédie Slečna drsňák nestráca ani po päťdesiatke šarm. Navyše naozaj evokuje príbuzenecký vzťah s Clooneym, čo nie je tak ľahké nájsť. Okrem nej uvidíme Cate Blanchett v úlohe Lou, elegantnej ženy, ktorá pančuje vodku. Blanchett je extrémne charizmatická herečka a v žiadnej snímke sa nestratí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Snaha o ženskou verzi Dannyho parťáků dopadla tak, že se sice snaží důstojně navázat na úspěšnou sérii a zůstat přitom stále zábavou pro všechny, ale buď to měla točit žena a hlavně pro ženy, nebo to měl režírovat někdo, kdo má talent a ještě nevyhořel. Tohle je totiž snaživé a na jedno zhlédnutí neurážející, ale zároveň tak rutinní a nevýrazné, že se vám to do 14 dnů vykouří z hlavy a zbydou z toho jen mlhavé vzpomínky na slavné herecké obsazení. Ony ani ty herečky jakoby neměly co hrát, jelikož jsou stejně nevýrazné jako Rossova filmařina a jediná, která tu za něco stojí, je Sandra Bullock a překvapivě Rihanna (když už se tu objeví), ale zbytek postav je bez vtipu, charismatu, sympatií, charakteru... Vlastně bych to mohl shrnout jednodušeji a v jedné větě - působí to, jako by to vzniklo jen pro rychlý výdělek. Dlouhou dobu jsem si to řadil do své (ne)oblíbené kategorie "neurazí, nenadchne", ale vzhledem k tomu, že z té je pro mě většina filmů aspoň něčím zapamatovatelná, tak tady nemůžu dát ani slabou třetí hvězdičku, protože už teď si z toho některé věci nepamatuji a to jsem to viděl teprve včera. Lepší 2* ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Chm. Asi nejvíc mě tam štvala ta Anne Hathaway, škoda, že v roli nezůstala původně obsazená (jestli jsem ty zákulisní drby správně pochopila) Jennifer Lawrence. A tedy ne že by ve mně normálně hollywoodská produkce vzbuzovala pocity důvěryhodnosti, ale tady jsem ani na chvíli nevěřila, že by to tak šlo provést či snad dokonce že je to plán chytrý. A za všechno může scénář, který působí hodně začátečnicky, všechno říká a skoro nic neukazuje, nikdy nemá navrch nad divákem a ve výsledku postrádá takový ten "smooth" pocit, který by zoufale chtěl mít. Asi jako když se při plánování heistu děvčata těší na to, že uvidí Lea, ale nakonec se před kamerou producírují jenom profesionální plastové "celebrity" typu Kardashianky. A co teprve moře balastoidních scén, jako když jedna parťačka učí druhou používat Tinder. What? Why? ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

  • Osem hlavných herečiek vlastní dokopy 4 Oscarov, 2 ceny Emmy, 9 cien Grammy, 6 Zlatých Glóbusov, 5 cien BAFTA a 10 cien SAG. (dwdb)
  • Když má Rose Weil (Helena Bonham Carter) svou přehlídku, odehrává se na letišti společnosti TWA (Trans World Airlines). O vzniku této letecké společnosti byl natočený film Letec (2004), ve kterém si zahrála hlavní ženskou roli Cate Blanchett, jenž zde ztvárnila Lou. (M__)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama