Reklama

Reklama

Debbie a její parťačky

  • USA Ocean's 8 (více)
Trailer 4
USA, 2018, 110 min

Režie:

Gary Ross

Scénář:

Gary Ross, Olivia Milch

Kamera:

Eigil Bryld

Hrají:

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Awkwafina, Richard Armitage, James Corden (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený film volně navazující na legendární sérii Dannyho parťáci. Debbie a její tým mají smělý plán loupeže, kterou se chystají provést na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (370)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Snaha o ženskou verzi Dannyho parťáků dopadla tak, že se sice snaží důstojně navázat na úspěšnou sérii a zůstat přitom stále zábavou pro všechny, ale buď to měla točit žena a hlavně pro ženy, nebo to měl režírovat někdo, kdo má talent a ještě nevyhořel. Tohle je totiž snaživé a na jedno zhlédnutí neurážející, ale zároveň tak rutinní a nevýrazné, že se vám to do 14 dnů vykouří z hlavy a zbydou z toho jen mlhavé vzpomínky na slavné herecké obsazení. Ony ani ty herečky jakoby neměly co hrát, jelikož jsou stejně nevýrazné jako Rossova filmařina a jediná, která tu za něco stojí, je Sandra Bullock a překvapivě Rihanna (když už se tu objeví), ale zbytek postav je bez vtipu, charismatu, sympatií, charakteru... Vlastně bych to mohl shrnout jednodušeji a v jedné větě - působí to, jako by to vzniklo jen pro rychlý výdělek. Dlouhou dobu jsem si to řadil do své (ne)oblíbené kategorie "neurazí, nenadchne", ale vzhledem k tomu, že z té je pro mě většina filmů aspoň něčím zapamatovatelná, tak tady nemůžu dát ani slabou třetí hvězdičku, protože už teď si z toho některé věci nepamatuji a to jsem to viděl teprve včera. Lepší 2* ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

No tyvo*e, hodnocení fakt nelžou, ono to je fak strašně podprůměrný film, co si zaslouži ony 2 hvězdičky, s naprosto "hvězdným" obsazením. Komedie to není ani náhodou, dobré vtipy v celém filmu nebyly, a průměrné tak maximálně 2. Docela vklidu je ten příběh a celkový plán na krádež, ale to je tak vše.... znovu už se na to asi nepodívám.... ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 70 miliónov $ | Tržby: 296,9 miliónov $ | Presne ten tip filmu, ktorý je odsúdený na úspech, ale vy dopredu viete, že Vás nebude baviť. Ovarený guláš vo formálne obľúbenom kabáte, behom ktorého som doma upratal, navaril, a vyniesol smetie. To ženské obsadenie mi pravdepodobne robilo dobre len z pôlky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V podstate nejde o nič iné, iba remake prvých Parťákov, len so ženským obsadením. Všetko, okrem veľkých hviezd, je ale poddimenzované. Nakoniec má divák z výsledku dojem, že tu pri samotnej lúpeži šlo iba o to, aby sa na kamere na pár sekúnd ukázali svetové celebrity rôznych profesií, čo poteší možno povrchné paničky, ale priaznivcov kvalitných heist záležitostí sotva. Ide o neškodný priemer a keďže prvý Soderberghov diel odo mňa dostal plnú paľbu, tak pri niečom, čo je o dve triedy slabšie, to aritmeticky vychádza na 60%, dojem je však ešte o niečo slabší. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Film plný ironie. Částečně kvůli Sandře, která celou dobu podehrává a heistem se spíš proplouží, přenechává pozornost jiným a královnou se bez větší snahy stává Anne Hathaway, s na tělo napsanou fiflenkovskou rolí. Hlavně ale kvůli faktu, že celá parta se k sobě lepí jen náhodou, divák je s ní na stejné vlně jen ve zlomových momentech - aby si všechnu slávu v samém finiši uzmul James Corden. Na to, jak polorouhačsky se celý spin-off chová, se v žánru nerozkračuje ani na půl cesty. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (21)

  • Stejně jako ve filmech Dannyho parťáci je pohlaví všech členů party stejné jako pohlaví hlavní postavy. V Dannyho parťácích se tedy jedná o pohlaví mužské. V Debbie a její parťačky pak o pohlaví ženské. (honza.kuzel)
  • Celosvětová premiéra proběhla 5. června 2018 v New Yorku. (Varan)

Související novinky

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (více)

Reklama

Reklama