Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

kitram71 

všechny recenze uživatele

původně jsem chtěla dát alespoň jednu * za exteriéry, málokdo by věřil, že se natáčelo v Praze 5 (osada Kazín u Berounky) ... ale sorry, fakt to nejde, ten seriál je ještě pitomější než Cesty domů (dopněno 21.2.: vzhledem k odvysílání pár dílů konkurenčního seriálu Na vodě měním hodnocení na 1* - toto je oproti tomu seriálový skvost :p) ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Jestli jsem správně pochopil několik narážek, tak Dejdar hraje stejnou postavu jako v seriálu Poslední sezóna a Potměšil, Blažek a Řezníček, hrají stejné postavy jako v seriálu Svatby v Benátkách. Že by i k nám do středu ničeho dorazil boom Hollywoodských seriálových propletenců z jinými seriály ? Tak to poteš koště - už vidím ty další a další desítky seriálů které se propletou dohromady se všemi postavami všech již odvisílaných seriálových odpadů co naše TV odvisílala od roku 1990. ¤¤¤¤ Po první episodě si netroufám udělit žádné hodnocení. Vypadá to ale na další kupu hnoje. ¤-¤-¤ Zajímalo by mně, kolik zlaťáků berou herci za takové braky, protože není normální aby se upsaly do takového seriálu za pár tisíc. ()

Reklama

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle primácký seriálový paskvil ani nemá cenu komentovat, snad jen posmutnělý povzdech nad hereckou účastí Petra Čtvrtníčka, jenž tak jde zřejmě ve stopách herců Divadla Sklep, kteří svůj humor a poetiku postavili kdysi na tom, že parodovali mainstreamový brak a pokleslou televizní kulturu...aby nakonec všichni (čest světlé výjimce Davida Vávry) skončili v tenatech mainstreamové televizní žumpy... ()

drsnykritik 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč pan Zounar stačí k jasnému obrázku? Sice tohoto herce nemám zrovna v oblibě, ale pořád je to herec narozdíl od jiných, kteří si na herce jen hrají. No a pan Dejdar je poslední dobou úplně všude. Působí na mě arogantním dojmem, proto tohoto herce nemám vůbec rád. Jinak seriál se teprve rozjíždí, tak uvidíme. ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Docela se bojím co bude dál, protože se obávám, aby z toho nebyly další Svatby v pr****, Cesty do háje nebo Velmi křehké shity... Alespoň, že ti Vinaři jsou podle mých představ. Upřímně jsem taky nějak nepostřehl, že se jedná o pokračování Benátek a to mě dost zklamalo.... Rozhodně tomu dám ještě šanci, co z toho vznikne, ale jestli Benátky skončily, aby tohle začalo, tak...to nevidím moc růžově. A to by z toho mohl být tak krásný komediální seriál o hospodě a různých příběhů tam... :/ Dám tomu ještě pár dílů... ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama