Reklama

Reklama

Šílený Max: Dóm hromů

  • Česko Šílený Max a Dóm hromu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zbytky zničené civilizace již téměř zmizely a poslední přežívající lidé se snaží najít nový model fungující společnosti. Stárnoucí Max se vydává do města Bartertownu, aby získal zpět svůj majetek. Město sice řídí despotická černoška, která si nechá říkat Teta Entita, je však značně závislá na dodavateli elektřiny, který si říká MasterBlaster. Ve skutečnosti jde o nerozlučnou dvojici inteligentního trpaslíka Mastera, který jediný ovládá výrobu elektřiny, a slaboduchého obra Blastera, který svého druha nejen chrání proti všem nebezpečím, ale je také jeho nosičem. Entita po Maxovi chce, aby zabil Blastera v souboji, který občas pořádá v zamřížované aréně, tzv. Kopuli hromu. Maxovi se podaří hloupého obra porazit, odmítne jej však zabít, čímž poruší pravidla hry "dva dovnitř, jeden ven". Za trest je vypovězen z města a spoutaný ponechán v poušti. Zachrání jej dívka Savannah z pouštního kmene dětí, které žijí v malé uzavřené komunitě u pramene vody. Max společně s několika staršími dětmi pronikne do města, osvobodí uvězněného Mastera a pomůže jim uskutečnit jejich sen. (TV Nova)

(více)

Diskuze

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Je to dějově slabý a nedotažený asi jsem blbej, ale nějak mi ušlo kde se vzalo tolik dětí asi sirotků či co.. Za mě kravina i kdybych to pochopil. Slabá 1* a ztrata času. Se na mě nezlobte lidi..

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Najhorší diel série. Do filmu nepasovala ani Turner, ani tie trápne deti. Príbeh o ničom, a všetko podkopávajú humorné až trápne grotesktné scénky. Zbytočný film. Hodnotenie: 50%

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Nejak neviem, či je tento tretí diel plnohodnotným dielom série, alebo niečo ako paródia, hlavne na dvojku. Prvá polhodina je dobrá, ale zvyšok už teda nie. A Gibson tu ani nikoho nezabije a to dokonca ani v dlhej záverečnej naháňačke. Takto si teda postapokalyptický film nepredstavujem.

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

Tohle je třeba vidět už kvůli tomu úvodu: "...uvádí Mela Džibsna ve filmu..." :)   ..............   Jó, ty dabingy raných let devadesátých...

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

No prave ze je to najlepsia cast. Hlavne tam niesu tie groteskne vyzerajuce fastmotion sceny a skor su tam pouzite klasicke gagy akcnych filmov koca 80-tych a zaciatku 90-rokov. Povodna cast bola cudnym moto-westernom, druha cast skor nejaky moto-conan :-D, az tato cast je pre mna to prave.

vojnov

vojnov (hodnocení, recenze)

Asi se všichni shodneme, že tohle je nejslabší díl této future-vision série, ale nějak se nemůžu ubránit pocitu, že Master Bluster a jeho "vepřín" už ve mně zůstane na vždy....

Související novinky

Zemřela Tina Turner

Zemřela Tina Turner

24.05.2023

Přichází smutné zprávy pro svět filmu a zejména hudby. Ve středu 24. května ve svém domě ve švýcarském Kusnachtu zemřela ve věku třiaosmdesáti let legendární americká zpěvačka a příležitostná herečka… (více)

Reklama

Reklama