Reklama

Reklama

Jump Street 21

(seriál)
  • USA 21 Jump Street
USA, (1987–1991), 79 h 3 min (Minutáž: 43–91 min)

Hrají:

Holly Robinson Peete, Steven Williams, Peter DeLuise, Dustin Nguyen, Sal Jenco, Johnny Depp, Michael DeLuise, Richard Grieco, Ne-Yo, Frederic Forrest (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(102)

Obsahy(1)

21 Jump Street je veliteľstvo pre policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. Každý s príslušníkov Jump Street bol vybraný pre schopnosť zapadnúť na strednú školu, alebo univerzitu, čo im umožňuje pracovať v prezlečení v miestach a situáciách, kde sa rádový policajti nedostanú. (sliver)

Recenze (110)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo, všichni tři hlavní hrdinové byli originální a to každý svým způsobem. Seriál laděný spíše humorně a pro mladé a navíc, měla jsem z bravíčka osobní kartu Johnyho Deppa a bylo to z období tohohle seriálu. Johnyho mám pořád ráda, ale to je tak vše. Přesto svým zúůsobem krimiodlišný seriál. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Výborný osmdesátkový detektivní seriál, který nám představil elitní jednotku policistů, která je nasazovaná do škol, aby odhalovala nejrůznější lumpárny počínaje pašováním drog na záchodě a konče přepadeními, znásilněními, pokusy o vraždu a někdy i dokonanou vraždou. První díly byly prostě dokonalé, navíc ještě podbarvené nesmrtelnou osmdesátkovou atmosférou od módy až po písničky (áčková hitová produckce - aspoň teda před zmrvením v éře DVD). Nemluvě o naprosto sehrané partě hlavních postav v čele s Hansonem a Penhallem. Bohužel hned po několika prvních dílech seriál opustil Frederic Forrest alias kapitán Jenko, a s novým šéfem už to prostě nebylo ono (nemluvě o tom, že z oné kaple se stala další stanice, takže stačil jeden zvědavý študák a vše prasklo). Přesto si i dál seriál udržoval víc než dobrou úroveň (nejspíš i proto že nejeden díl byl původně natočen ještě s Jenkem a pak prostě jen některé scény přetočili se Stevenem Williamsem). Jenže s příchodem dalších sérií se ze seriálu víc a víc stávala agitka pro mládež a posléze rovnou hodně depresivní soap opera, u níž se Johnny Deppovi ani nedivím, že jí měl víc a víc plný zuby a při první příležitosti vzal dráhu. ()

Reklama

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Jump street 21 jsem měl napsané na každém penále, na každém sešitě i na lavici! Jeho jednotlivé díly zabíraly mnoho videokazet a celá pětice hlavních aktérů byla "mými vzory"! Humor, čest, teenagerovský život a mnoho etických otázek! Jump streeat 21bylo nejen debutem mladého Deppa, ale i velmi kvalitním seriálem, který byl mým prvopočátkem filmového fandy!:) ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

"Jump Street 21" bylo to jediné, na co jsem se v mých školních létech v neděli těšil. A když skončil seriál, končil pro mne i víkend a v hlavě se mi už jen honily myšlenky, že zítra zase musím :) Jump Street se stalo startovním můstkem pro řadu hereckých hvězd a i přes nevyvážené jednotlivé díly patří k mým nejoblíbenějším seriálům vůbec - včetně úvodní melodie. Škoda, že to nevyšlo na DVD. ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Jako dítě mě to vůbec nezaujalo. A ač mi byl Depp sympatický, tak jsem tehdy vůbec netušil, že se dívám na jednoho z nejtalentovanějších herců Hollywoodu. Však také to nejlepší měl teprve před sebou a i kdyby Jump Street 21 nepřinesla vůbec nic, tak to, že dala vyniknout Johnnymu stačí proto, abychom tento seriál nezařadili do kategorie zbytečností. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (21)

  • Původně se seriál jmenoval Jump Street Chapel a hlavní roli v něm hrál mladý herec Jeff Yagher, ale protože tvůrce seriálu Patrick Hasburg viděl, že se Yagher na roli nehodí, po několika týdnech bylo natáčení zastaveno. (Rosalinda)
  • Ač to byla první velká role Johnnyho Deppa, po nějaké době ho role policajta začala štvát, a tak dělal všechno pro to, aby ho producenti vyhodili. Dával si třeba při natáčení do pusy kus vaty, aby nemohl mluvit. Nebylo mu to však nic platné. (HappySmile)
  • Natáčelo se ve Vancouveru, vždy devět měsíců v roce. (Rosalinda)

Související novinky

Akční hrdina budoucnosti?

Akční hrdina budoucnosti?

11.11.2010

Ještě nedávno jsme se mu vysmívali pro jeho fešáckou tvářičku a nevalné herecké schopnosti, hvězda Channinga Tatuma však stoupá. V G. I. Joe jsme mu akčního hrdinu docela věřili, v pozvolna se… (více)

Reklama

Reklama