Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Pátou hvězdičku ubírám za omyl s názvem "Blesk" a taky za místy až příliš do očí bijící moralitky (jako ten stokrát opakovaný výlet do Disneylandu mě už vážně lezl krkem), ale jinak se jedná o výrazný nadprůměrné americké sitcomové produkce. A možná i díky Frankovi bych se i kouknul na jeden díl Dallasu. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Rád bych vystavěl pomník Daně Foster, naprosto jasně nejlepší postavě seriálu. Chvilky, kdy měla navrch (a že jich nebylo málo) jsem si vysloveně vychutnával, a ty, kde měli navrch ostatní (a že jich nebylo málo) vysloveně trpěl... Že ale uměla stírat zatraceně dobře. Kdyby jen zůstalo u těch jejích vítězství... Víc místa pak měla mít i Karen, protože party věnované její pitomosti byly jedny z nejvtipnějších. Proč to jen vždycky končilo tím, že i tahle naivní holka má srdce ze zlata?.. Na obou děvčatech je vidět celý problém seriálu. Mohlo to být pět, kdyby tam nebylo to kdyby. Takhle je to tak na 3 a půl... ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Přespříliš moralizující sitcom, co sám sebe na konci každé části až neuvěřitelně shazuje nemůže dostat plné hodnocení. I když humorná složka je dobrá, byť nepůvodní. Tvůrci převedli (čti vykradli) osnovu ve Státech podstatně slavnějšího seriálu Plný dům (občas je to plagiátorství až nesnesitelné - viz. malá Lily), ale vytvořili mnohem specifičtější postavy. Právě výkony těchto rozmanitých typů (především Staci Keanan) vytvořili takovou zábavu, která boří i klišé děje. Úroveň mírně poklesla odchodem Sashy Mitchella, který byl obviněn za drogy a napadení manželky, což je zajímavá skutečnost. Dokazuje to, že celý tenhle seriál je jen pohádka, sen. Ale moc příjemný sen. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem je jeden z nejlepších rodinných sitcomů. Nejvtipnější je asi určitě Coudy ( Kouďák ), scény sním stojí opravdu za to. A když zrovna nebyl na scéně, chyběla tomu dost šťáva. Ale i bez Kouďáka to má něco do sebe. Pro pobavení to určitě stačí. Rodina Fosterů: Carol - Ovdovělá kosmetička, která se na Jamaice zamilovala do rozvedeného stavitele Franka Lamberta (kde se také vzali). Karen - Neustále se snaží stát modelkou. Mark - Inteligentní chytrý šprt, který je také fanouškem do počítačů. Dana - Panovační a snaživá holka, která se snaží být až přespříliš perfektní. Rodina Lambertů: Frank - Bezstarostní manžel a otec, který pracuje ve stavitelské firmě. John Thomas - Flákač, jeho nejlepší kamarád je Rich Halke. Alicia - Rozpustilé, svérázné, typicky americké děvče. Brendan - Nesmělý, bezstarostný a stydlivý kluk. / Viděné epizody z 1-7 série *160.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, co by mě bavilo? - Vím, ale děti jsou vzhůru." Když se dva mají rádi, tak jim to nemohou překazit jeho děti, její děti a ani jejich děti. Nebo mohou? Jasně, že mohou. Vždyť každé z dětí je jedinečný originál a pokud to někomu nestačí, tak je tady bratranec Cody se svým tupým úsměvem, IQ obecního idiota a schopnostmi Brouka Pytlíka, s nimiž hravě překoná jakoukoli překážku, aniž by zaznamenal, že před ním nějaká stála. Díky Kouďákovi jsem s Lambertovic rodinkou zabil spoustu volného času a po jeho odchodu jsem udělal pápá rychleji, než bych si stačil všimnout, k jak velkému sešupu zábavy s jeho odchodem došlo. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Šesť sérii sa uvádzalo meno predstaviteľky ambicióznej Dany Staci Keanan s mäkkým I. Potom sa zmenil pravopis jej krstného mena bez toho, aby to niekto niekedy vysvetlil. Zo Staci Keanan sa tak v siedmej sérii stala Stacy Keanan. Neskôr sa počas svojej kariéry vrátila opäť k pôvodnej forme, takže "Ypsilónová záhada" zostala aj naďalej zakrytá rúškom tajomstva. (Raccoon.city)
  • V 1. sérii se během úvodních titulků s rodinou neobjevuje Mark (Christopher Castile), ale jiný černovlasý chlapec. (Kanca)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama