Reklama

Reklama

Melrose Place

(seriál)
USA, (1992–1999), 170 h 8 min (Minutáž: 43–93 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Thomas Calabro, Heather Locklear, Andrew Shue, Josie Bissett, Doug Savant, Grant Show, Courtney Thorne-Smith, Jack Wagner, Laura Leighton, Marcia Cross (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(219)

Obsahy(1)

Melrose Place je obdoba Beverly Hills 90210. Skupina mladých úspešných a najmä sexi ľudí byvá spolu v nájomnom dome a majú medzi sebou rôzne aférky a pletky. Navzájom sa milujú, neznášajú, podvádzajú a klamú, prosto Hollywood ako sa patrí. (ethos)

Recenze (144)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Celkem obycejny serial, ktery zachycuje zivoty prumernych americanu kolem 25 let v jednom domovnim komplexu. Zobrazuje jejich vztahy, praci, uspechy i krize. Pro normalniho americana do 30let mozna zajimave, ale jinou vekovou kategorii nebo treba takoveho Cecha uz serial bavi jen chvili a nema silu udrzet si jej na delsi dobu. A ani to nemrzi... ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě to je přesná kopie (proč to do prdele vůbec vzniklo?) Beverly Hills, která v ničem nezaostává v demenci a otravnosti a navíc přidává další stupínek v tom, že kopíruje všechno špatné, co kde bylo. Chápu, že těsně po pádu totality to musela být paráda, ale dnes je to vážně neskutečná sračka, která snad brzy zapadne do zapomnění. 0% ()

Reklama

Kalda69 

všechny recenze uživatele

V puberte, kdyz tento serial byl jeste novinka (teda alespon u nas na Nove), jsem to docela dost sledoval, stejne jako Beverly hills, Pobrezni hlidku a par dalsich ale kdyz si na to vzpomenu bylo to vlastne jen takovy zabijeni casu pred bednou a cuceni na hezky holky. O dej jsem se v ty dobe ani tak moc nezajimal. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ano, každý má nějaký ten svůj úlet (nebo kostlivce ve skříni, chcete-li). I já. A tento. Seriál se rozběhl jako vyprávění o osudech v podstatě středostavovských obyvatel jednoho nájemního domu (prodavačka, doktor, začínající spisovatel), aby skončil typicky americky se zápletkami typu vydírání kvůli autonehodě anebo nález petroleje nebo ropy na neúrodném pozemku. Neskrývám, že jsem se bavil a nadhled jsem si zachoval, nebo v to aspoň doufám. Právě kvůli tomu, že takové problémy nemám, jsem se s chutí podíval. 70%, místy míň, místy víc. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Při první řadě to vypadalo ještě jako docela slušný seriál. A stalo se to, co se obvykle stává. Nechci to rozebírat, už jen vzpomínání je dost drsný (všimli jste si například, že Amanda - Heather Lockler - se během seriálu stihne vyspat se všemi mužskými postavami kromě Matta, protože ten je homosexuál?). Bez Jacka Wagnera by to byla jen jedna hvězdička. ()

Galerie (206)

Zajímavosti (19)

  • Původní formát počítal s tím, že každá epizoda bude tvořena samostatným příběhem. To se však nesetkalo s úspěchem a přešlo se na dlouhodobé děje, které se během sezóny vyvíjely. (kenny.h)
  • Melrose Place a Beverly Hills byl zpočátku lehce propojené seriály. Grant Show účinkoval ve dvou epizodách Beverly Hills a stejně tak se v Melrose Place objevili Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green a Tori Spelling z Beverly Hills. (Kulmon)
  • Podnikaví zamestnanci zo štábu po skončení seriálu zarábali tým, že na eBay predávali vo fľašiach vodu zo seriálového bazéna. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama