Reklama

Reklama

Matlock

(seriál)
  • USA Matlock
USA, (1986–1995), 151 h 22 min (Minutáž: 45–99 min)

Tvůrci:

Dean Hargrove

Hrají:

Andy Griffith, Nancy Stafford, Julie Sommars, Clarence Gilyard Jr., Kene Holiday, Linda Purl, Warren Frost, Daniel Roebuck, Leon Russom, Ryan Sands (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Ben Matlock (Andy Griffith) je sympatický postarší právník z Atlanty. Pracuje jako obhájce a za svůj případ si účtuje horentní sumu 100.000 Dolarů. Najmout si jej se ale vyplatí. Svým klientům pomáhá z nesnází. Díky svému nasazení a osobnímu zaujetí každým případem se mu velmi často daří očistit jméno nevinným lidem, kteří byli obviněni z vraždy. . Při jeho pátrání mu pomáhají mladí soukromí detektivové Tyler Hudson a jeho dcera Charlene, která původně vystudovala právo na prestižní Harvardské univerzitě, podobně jako její otec. V soukromí je obyčejným, dobrosrdečným chlapíkem s lidskými slabostmi (je milovníkem hot dogů). U soudu nasazuje svůj šarm a jeho instinkt mu pomáhá přijít na kloub i velmi složitým případům, nakonec vždy nalezne a předvede porotě logické důkazy, které usvědčí pravého pachatele. Seriál se natáčel devět let a získal velkou popularitu, nejen díky sympatickému hlavnímu představiteli, ale také zobrazením prostředí americké justice. (TV Barrandov)

(více)

Diskuze

qwe123

qwe123 (hodnocení, recenze)

zhanam tento serial, ak ho mate ozvita sa prosim na satana@emailc.cz

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Reklama

Reklama