Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Velmi inteligentní a příjemná podívaná... Ústřední trio je nesmírně sympatické a funguje mezi nimi opravdová "chemie" a tak není divu, že vznikla jedna z nejlepších romantických komedií, které jsem viděl... Navíc scénář je perfektně, dalo by se říci lehkou rukou, napsaný a (pro mě překvapivě) režie Edwarda Nortona naprosto vynikající - je vidět, že se od velkých jmen leccos naučil. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Nudná slátanina s trapnými dialogy a bez špetky vtipu. Těšil jsem se (hlavně na Bena Stillera) a byl jsem oprvadu velmi zklamán. Pokud měl mít film dokonce nějaké poselství ohledně multináboženské společnosti, tak jsem to navíc asi nepochopil. Navíc je to ještě hrooooozně zdlooouhaaavéééé. Kdosi píše, že stojí za shlédnutí, podle mě ani ne... ()

Reklama

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Edwarda Nortona. Příjemná, inteligentní, zábavná komedie. Norton a Stiller v hlavních rolích předvádějí už tradičně dobré výkony, Jenna Elfman v roli blondýny však nic moc. Potěší i cameo Miloše Formana, coby z Československa prchnuvšího kněze. Škoda, ke konci už se ale příběh zbytečně natahuje. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná a pohodová komedie s celkem sympatickými herci. Dalo by se to shrnout takhle. Bohužel na druhé straně taky něco, na co jsme zvyklí a čím nás Amerika bohatě zásobuje, takže nic převratného a světoborného. Ten příběh, no ten mi na tom všem připadá nejpitomější. Tohle už je na romantickou komedii trochu moc. Takže celkově - pohodovka, nemusíte to vidět znovu, ale zase se ani moc nenudíte. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Rabín, kněz a krásná blondýna je lehká romantická komedie, ve které se sešli můj neoblíbený Ben Sitller (v jedné ze svých nejlepších rolí), můj oblíbený Edward Norton (v jedné ze svých nejslabších postav) a prakticky neznámá, ale sympatická blondýna Jenna Elfman. I když mě postavy občas svým chováním štvaly a církevní a židovské prostředí mě lehce popouzelo, jako celek se mi to líbilo. V rámci žánru jde o povedený snímek, který dokáže člověka dobře naladit. Na oddechový večer ideální, jen na (časté) opakování to moc není. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Edward Norton (Brian Finn) si kvůli své roli obarvil vlasy na blond, přestože pro jeho postavu nebyla barva vlasů důležitá. (Nancy...)

Reklama

Reklama