Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 5

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (77)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Monstra se promění v lidi, Johnny se promění v monstrum a všichni musí zjistit, že rodina je to nejdůležitější na světě, i když si občas její členové nerozumí. Čtvrtý Hotel Transylvánie dělá to samé, co předchozí tři filmy. Jenže v nich ta grotesknost a přepálenost fungovala o dost lépe než tentokrát. Čtyřka občas působí jako film, kde se tvůrci rozhodli nezkoušet nové nápady a namíchali devadesát minut z toho, co fungovalo minule plus přidal na řevu a křiku. Transformánie je asi nejuřvanější film, jaký jsem kdy viděl. Ale pokud pořád nemáte téhle party dost, mohli byste být spokojení. Hraje se tu na jistotu tak moc, až mě to tentokrát poprvé regulérně nudilo. A vlastně i dost otravovalo. . ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zatim nejslabsi dil ze serie, v podstate naprosto zbytecny pokracovani, kde i ten Sandler se jim na to uz vysral. Dejove sice klasicka blbost, ale tentokrat uz se film snazi i lehce poucovat o dulezitosti rodiny a podobne a bohuzel je to na ukor forku. Kdyz se nad tim tak zamyslim, tak jediny vtipny sceny jsou Draculovo cesta dzungli, to ostatni je jen takova vata s kupou starejch znamejch sympatickejch postav, jejichz premena je naprosto nevyuzita. Slabsi 3*. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Být režisérem, tak tenhle scénář hodím scenáristovi na hlavu a řeknu mu: „Hele, hoď tam aspoň nějaký humory, jo?“ Kdybych byla producentem, tak si řeknu: „Vtipný to sice není, ale značka ještě táhne, takže na tom pořád vyděláme.“ Asi tak. Oblíbené postavičky tentokrát nejsou ani trochu zábavné, a když se pokoušejí o humor, vyleze z toho jen trapárna. A zas ten příšerně melodramatický důraz na rodinu. SHRNUTÍ: Jakoby se Drakula dal z krevní diety na veganskou. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas se podívat na infantilní animák, určitě nezaškodí ani předospělému chlápkovi...jsem si řekl. A jo, neuškodilo mi to. Nemusel jsem použít víc mozkových buněk, než stačí na udržení svěračů a víček. Jedny aby se neotevřely, druhé nezavřely. Premisa není blbá a jakýsi potenciál tam je, ale pořád je to hloupoučká pohádka s jasným poučením dětí. Oproti jedničce kouzlo vyprchalo a přestože nechyběly ani vcelku dobré nápady, tak mě to moc nebavilo. Bylo víc než jasné jak to dopadne, i jak se k tomu konci bude směřovat. Ale těžko si stěžovat, že se nekoná žádný další Shrek, nebo aspoń nějaká lepší pixarovina. Hotel Transylvánie: Transformánie, je jednoduše průměrný animák. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Uřvanější, naspeedovanější a hlasitější animák jsem nejspíš ještě neviděl. Místo toho odešel humor, vtip a všechno sympatický, co udělalo jedničku tak příjemnou a zbytek série se na tom ještě jakžtakž svezl. Tady se už ale nepohybujeme na neutrál, ale spíš stojíme. Je to šíleně z rychlíku, vtipy nevyzní, nebo na ně divák nemá ani čas a celý to vypadá prostě lacině. Jen jako snaha vytřískat ještě nějaký ten dolar. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Griffin (David Spade) v prvom filme spomína, že má kučeravé a ryšavé vlasy. Keď v tomto filme na seba Griffin vezme ľudskú podobu, ukáže sa, že to je skutočne tak. (belinko)
  • Film začína a končí pohľadom na stavajúci sa hotel Transylvánia. (belinko)

Reklama

Reklama