Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Deywid odpad!

všechny recenze uživatele

ježiši kriste, boha živého, to čo kurva je ?!!!!....ospravedlňte môj slovník, ale presne tieto slová mi lietali po rozume, keď som sledoval prvú časť tohoto seriálového "skvostu"....Takže čo to tu teda máme: 1.Partu prerostlých deciek, ktoré nie že nevedia hrať, ale oni ani preboha nevedia poriadne tancovať.....2. choreografie...nie toto slovo nemôžem použiť....pretože tie slepecne katastrofálne zostrihaných scén naozaj nemožno nazvať choreografiou.....3. idiotské dialógy, ktorých hlavnou podstatou viditeľne bolo, aby zneli COOL, ale pri ich počúvaní ma skôr napadá slovo FOOL, pretože naozaj len blázon mohol niečo také stvoriť......a pohľad na Kláru Issovú krútiacu sa okolo tyče - tým ma jednoducho odrovnali.....Resumé: fuj, fuj, fuj.... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Chápem, že tento televízny seriál je určený predovšetkým mladým divákom. Jeho tvorcovia sa snažili priniesť na obrazovky niečo nové, neopozerané a hlavne desne coolové, ako sa dnes hovorí. Oficiálny text distribútora tvrdí, že je to nabité hudbou, tancom a emóciami. Hudbou a tancom to ano. Lenže popri tom to je naládované nesmierne primitívnymi hereckými výkonmi, hlúpymi dialógmi, nesympatickými kreténmi a hŕstkou starých skrachovalých hercov. Príšerná sračka. Absolutný odpad! ()

Reklama

Scelleton 

všechny recenze uživatele

Taková běžná telenovela alá TV Nova okořeněná pěknýma mladýma holkama. Seriál ale není tak hrozný jak se na první pohled zdá. Když se totiž na place sejde více jak 4 lidi, je to skvělé, nedostanou totiž šanci žádné trapné dialogy, u kterých se člověk stydí, jen se na to dívá. Řešení vztahů "kluk+holka" nebo "otec+syn", jak je podáno zde, je totiž klišé tak trapné, že by se člověk zahrabal až k protinožcům. Zbytek ale rozhodně stojí za to a přetrpět těchto pár nedostatků nejen tohoto seriálu, ale i celé tvorby České republiky se určitě dá. Říkejte si mi třeba podprůměrný divák, ale hodnocení nezměním. | 1. série - 50% | ()

MTHRFCKR odpad!

všechny recenze uživatele

Že je Jiří Vejdělek komerčním režisérem jsem věděl už od první chvíle, co se ke mě dostal film Ženy v pokušení. Jeho komerčnost však působila tak nějak elegantně, nenásilně a s čechovitostí ve smyslu humoru. Tento seriál je ale jedním velkým obrovským krokem vedle. A o to víc mě zklamala plejáda výborných českých herců jako jsou 2O - Oldřich Navrátil a Oldřich Vlach nebo Pavel Kříž. Seriál na mě působil dojmem reklamy pro mladé lidi toužících po showbyznysu a neustálé snahy amerikanizace komerčních televizí v Česku. Dost bylo nových talentů v umělých reality-show, a nechci to vidět ani v seriálovém pojetí. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že po dlouhé době konečně nějaký normální český seriál, na který se dá koukat a nemá 300 dílů a není na způsob telenovely. Upřímně nevšimla jsem si, že by běžel na některé z českých stanic, ale zaregistrovala jsem ho až na Markíze. A ti, co tu píšou odpad vážně nemohli vidět víc jak 10 minut, jinak by museli dát minimálně jednu hvězdičku. Já si ale myslím, že je to příjemný oddychový "komediální" seriál pro mládež (ale dívám se na to s mou mamkou, takže i pro dospělé:D). ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)
  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)
  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)

Reklama

Reklama