Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudu řešit to, že se v seriálu pořád někdo dohaduje, jestli ten či onen učí podle osnov nebo ne, když podle UČEBNÍCH OSNOV se neučí minimálně 5 let (nahradily je ŠVP) - o takové detaily tu fakt nejde. Spíš bych se chtěla zeptat: proč je to proboha tak trapné? Jedinému herci nevěřím ani půl slova, scénář je snůška totálních žvástů a celé to jsou podle mě vyhozené peníze. Jediné, co mě opravdu pobavilo byli žáci, kteří přišli na první hodinu s dotyčnou učitelkou tance a na konci vyučovací hodiny už zvládli bezchybně celou novou 5 minutovou choreografii včetně pyramidy - "bravo", přátelé, jsem ráda, že o supermany v ČR není nouze. ()

Zenithgirl 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál pro teenagery, ale jestli vás alespoň trochu zaujal vydržte, postupně se taneční čísla zlepšují a jsou fakt super :) Jediné, co mě mrzí je, že seriál působí jakoby skončil v polovině... Buď si autoři našlápli na druhou sérii a čekají na úspěšnost projektu nebo jim došly peníze. Vzhledem k tomu, že seriál vznikal v roce 2009 (na slovenské Markíze, byl již odvysílán) a dostal se na obrazovku až letos (2012), pravděpodobnost další řady je nízká. Musím se přiznat, že já bych ji ocenila a doufám, že v tom nejsem sama, :) i když po přečtení, zde uvedených recenzí, si tím moc jistá nejsem... ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

V rámci české seriálové produkce to není zas tak strašné, jak by se mohlo podle zdejšího hodnocení zdát. Snaha o seriál pro mladší publikum (i když podle předlohy) je sympatická a množství neokoukaných mladých tváří potěší. Zápletky nejsou prudce originální, postavy jsou mírně schématické, ale povedlo se namíchat snesitelný mix obojího. Dítka si vytancovala a vyzpívala 3 hvězdičky a největší zásluhu na tom má Charlotte Doubravová jako Irena :) ()

fredisek odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem čest s jedním dílem ve chvílích, kdy jsem měl horečku, a i tak můj oslabený mozek požadoval něco aspoň trochu náročnějšího. Tohle je čistý odpad. Příběh žádný. Herecký talent Rudy z Ostravy je zpochybnitelný i u vypnuté televize. Kříž vymóděný jako Vlastík Harapes. Klára Issová už asi taky neměla co do huby a Žilková jak uživit rodinu. Navíc mě zastihl díl, který suverénně k****l Pomádu, za to by měli autoři tohohle "seriálu" sedět! ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ryzí mrvochlévský podělek... %-[.. . . . Ale zase na druhou stranu i igitátor chápe, že ty stále nové a nové dorůstající generace mladých čudláků (...povětšinou protekčních smradů z všelijakých pisskultůrních famílijí, co napříště budou stejně tak jako ty předešlé entity z kasty fňukat, že to přece dělat nechtěli a jak z lásky k čudlení umírají hlady...) musí něco dělat, aby se soudruhům z ministzvěrstva nakonec nějak >umělecky< nebouřili, že... Problém je v tom, že devadesát děvět procent z nich je dobrých tak leda na ty novoidní sračky a lepší už to co si budem namlouvat nebude! Líto mi jich není, ale těch starých harcovníků - co se raděj přispůsobí každé šmíře, jen aby nešli od lizu - to už trošku i jo. Ale je to vaše ďélo, že soudruzi. Za komoušů jste prolézali kaďáky straně, po převratu jste nakonec svobodně holt nedošli dál, než slouhovat těm železňákoffským šekelům... A budete srajdačit třeba zrovna na novoidních k/análech do skonání svých... Srát na vás. Amen a šmytec! - - - P.S. Jo Štěpnička, to je hotový jaderný štěpení tušašské pisskultůry a ta Žilková, ta jednomu hnedle trhá žíly, hůůů... Bravo děckááá, tak držíme palce do dalšího serriálovýho študýrování... - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto 22.2.2012 při repete >pilotu< /? - no hotovej kamikaze - !/ na >novoidní krkovizi< , hodnocení 382., komentář zde s pohrdáním jako pataštyrychcátý - 22.2.2012) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)
  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)
  • V závěrečném díle, kdy se Eliška (Šárka Vaculíková) těsně před představením baví s Tomášem (Filip Cíl) o citech, si zapně džínovou vestu. Poté, co se kamera zaměří na Vlastu (Světlana Nálepková) a pak zpět na Elišku, má však vestu zcela rozepnutou. (ČSFD)

Reklama

Reklama