Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

casef 

všechny recenze uživatele

Nevim, jak někdo může ohodnotit seriál za 5 minut sledování a dát tomu odpad. Asi si chce honit triko a dokazát si, že je inteligentním divákem, aby se na takovou hrůzu díval. Nechci tady tvrdit, že to má strhující děj a vynikající dialogy, hlavně studenti by měli mluvit odpovídajíc svému věku, ale herecké obsazení se myslim vcelku povedlo, kombinací starších a zkušenějších (Žilková, Issová, Kříž) a mlydých a potenciálních (hlavně Vaculíková a Cíl). Vlastně ani nedokážu přesně říci, proč jsem dal 4 hvězdy a dost možná, že kdybych byl mladší, tak dám i 5 hvězdiček. Ale asi proto, že mám rád tanec a je to příjemná oddychovka, která neurazí a navodí úsměv i dobrou náladu v porovnáních s ostatními českými seriály, kterými nás denně zásobuje televize. Jednoduše mě to baví a hlavně čekám, jak se vybarvý "Ruda z Ostravy" ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Koukám, že je tu spousta odpadu. Mě se to ale docela líbí. Připomíná mi to mé oblíbené Glee a protože fandím české tvorbě, tak si myslím že po 4teens je to další pokus vytvořit něco zajímavého pro mladé. I když do reality to má ürčitě hodně daleko. Je to takový česko americký zlatý sen. Nevyvolává to závislost, ale také to nenudí. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Opět česká inscenace na Step Up na díly s mizernými herci a mizernou dějovou línií příběhu, která se táhne jako nevzhledný sliz po mém televizním přijímači. Ničím zajímavé možná tak nápadem. Přišlo mi krajně nevtipné a dějově naprosto prázdné, že si Klára Issová vzala vodku ožrala se a při tanci sebou mrskla o sklo..nebo borec, který vůbec neví jak to chodí ukradne věci a chce je prodat v zastavárně..Naprosto neschopná herečka s prázdným a nepříjemně vyhlížejícím výrazem Radka Pavlovčinová je marná...Neskutečné obsazení a vůbec co bychom chtěli od novy...nejkomerčnější televize v česku... ()

Vessper odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to se opravdu nepovedlo. Tohle je opavdu strašné. Příběh vymyšlen chorým mozkem, dialogy neuvěřitelně trapné, na herce se nedá ani podívat, pokud jim vůbec můžem říkat herci. Strašně moc jsem chtěl dát 1*, kvůli tomu, že jsem zde hrál jako kompars a byl jsem hodně vidět, ale to prostě nejde. Celé je to úplně absurdní a nedá se na to koukat. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Zase jeden seriál, u kterého jsem seděl přibitý. Na některé kluky se koukalo hezky a nebyla tam nouze ani o nějaké nahotinky. Dokonce i žánr se mi líbil, ačkoliv k umění neinklinuju. Divadelní prostředí a hlavně herci, kteří mají hrát, že se teprve hrát učí. Jejich výkony se mi moc líbily. Ale ten závěr evokuje, že by měl mít nějaké pokračování. Ne všechny záležitosti byly totiž dotažené. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)
  • V závěrečném díle, kdy se Eliška (Šárka Vaculíková) těsně před představením baví s Tomášem (Filip Cíl) o citech, si zapně džínovou vestu. Poté, co se kamera zaměří na Vlastu (Světlana Nálepková) a pak zpět na Elišku, má však vestu zcela rozepnutou. (ČSFD)
  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)

Reklama

Reklama