Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Kamera:

Petr Adámek

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Klára Issová, Dominik Turza, Pavel Kříž, Veronika Žilková, Filip Cíl, Oldřich Navrátil, Jan Cina, Linda Fernandez Saez, Oldřich Vlach, Světlana Nálepková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Zenithgirl 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál pro teenagery, ale jestli vás alespoň trochu zaujal vydržte, postupně se taneční čísla zlepšují a jsou fakt super :) Jediné, co mě mrzí je, že seriál působí jakoby skončil v polovině... Buď si autoři našlápli na druhou sérii a čekají na úspěšnost projektu nebo jim došly peníze. Vzhledem k tomu, že seriál vznikal v roce 2009 (na slovenské Markíze, byl již odvysílán) a dostal se na obrazovku až letos (2012), pravděpodobnost další řady je nízká. Musím se přiznat, že já bych ji ocenila a doufám, že v tom nejsem sama, :) i když po přečtení, zde uvedených recenzí, si tím moc jistá nejsem... ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Pro jedenáctky, co sledují Disney Chanel, je to moc dospělé a o sexu, pro lidi starší 15let je to zase moc dětinský. Ta druhá škatulka ale zjevně neplatí, protože je to další z těch oblíbených hitů naší vaší televize Novy. No co, viděl jsem horší, dokonce i něco málo toho herectví se mezi těmi tanečníky sem tam najde. ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Uprimne nechapu zdejsi hodnoceni! Mne to prijde uzasne. Nic podobneho jsem u nas nevidela, coz je plus samo o sobe. Navic je to plne skvele hudby a jeste lepsiho tance, je to vtipne a je to sexy. Herci, kteri museli zvladnout modernu i balet, si to tezce vydreli. Na to, jak jsou mladi, zvladaji sve role vyborne i mimo tanecni parket. Dokonce musim rict, ze me bavi vic nez jejich starsi kolegove, ackoli duo Kriz - Kavalcik jim slape na paty. Dokonce mi nevadi ani Zilkova, kterou jinak nemusim. Nejvic me ale kazdopadne zaujal Filip Cil, ktereho jsem zaregistrovala uz v Kanadske noci. Podle me je to velky talent a doufam, ze o nem jeste uslysime. Tenhle serial je zkratka tak krasne pozitivni a energicky, ze me vzdycky nabudi a rozveseli. A to uz davno nejsem pubertak... coz mi ovsem nebrani v tom, abych se kochala pohledem na hezke polonahe kluky :). Objektivne bych dala 4 hvezdy, protoze serial je nedodelany (predloha ma 6 rad a my se zmohli jen na jednu, coz me dost zklamalo), ale kvuli neskutecnemu podhodnoceni, ktereho se tady serialu dostalo, pridavam patou. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Opět česká inscenace na Step Up na díly s mizernými herci a mizernou dějovou línií příběhu, která se táhne jako nevzhledný sliz po mém televizním přijímači. Ničím zajímavé možná tak nápadem. Přišlo mi krajně nevtipné a dějově naprosto prázdné, že si Klára Issová vzala vodku ožrala se a při tanci sebou mrskla o sklo..nebo borec, který vůbec neví jak to chodí ukradne věci a chce je prodat v zastavárně..Naprosto neschopná herečka s prázdným a nepříjemně vyhlížejícím výrazem Radka Pavlovčinová je marná...Neskutečné obsazení a vůbec co bychom chtěli od novy...nejkomerčnější televize v česku... ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Koukám, že je tu spousta odpadu. Mě se to ale docela líbí. Připomíná mi to mé oblíbené Glee a protože fandím české tvorbě, tak si myslím že po 4teens je to další pokus vytvořit něco zajímavého pro mladé. I když do reality to má ürčitě hodně daleko. Je to takový česko americký zlatý sen. Nevyvolává to závislost, ale také to nenudí. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)
  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)
  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno