Reklama

Reklama

Einstein - Případy nesnesitelného génia

(seriál)
  • Česko Einstein
Česko, (2020–2023), 15 h 9 min (Minutáž: 53–75 min)

Scénář:

Marek Hlavica

Hrají:

Vojtěch Kotek, Anna Polívková, Pavel Zedníček, Veronika Freimanová, Eva Podzimková, Marek Němec, Šárka Krausová, Barbora Mudrová, Lukáš Duy Anh Tran (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Profesor Filip (Vojtěch Kotek), který je údajně praprapravnukem Alberta Einsteina, vyučuje fyziku na univerzitě a pracuje na tom, aby navždy vyřešil energetické problémy lidstva. Je nejmladším profesorem, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky, a může se pyšnit IQ 210. Jednoho dne ale skončí na policii a hrozí mu vězení. Na poslední chvíli tak dostane návrh. Místo toho, aby seděl za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele meda2016 k tomuto seriálu (3)

Einstein - Případy nesnesitelného génia (2020) 

Podle reklamních spotů (trailers) bude tento seriál útokem na žaludek. Kdyby aspoň byl vtipný a zábavný víc než bláznivě nepravděpodobný. První tři minuty prvního dílu daly tušit, že to bude prů$€r. Česká seriálová škola jde čím dál víc vlastní cestou, ne tou ověřenou pro úspěch u diváků. Tedy ...úspěch bude - u diváků z doplňkové množiny k množině hrdiny. "Noční solární panely." ()

Kinetika (2020) (S01E01) 

Humor, který není vtipný, důvtip nehodný důvěry, hloupost také. Tahání králíků z klobouku, který leží na komodě s dírou. Pár scének, jak v Novotách Petra Novotného, to nezachraňuje. ()

Balistika (2020) (S01E02) odpad!

Po 7 minutách druhého dílu jsem uvážil, že toto nemám zapotřebí. Asi bych dal 10% ...nevím. Rozbolel mne z toho žaludek odporem. Natočila TV Prima!!! ....... Pro kontrolu jsem si pustil první dva díly německého zdrojového díla. Zatímco tam jde ztvárnění nejvýše po mez ironické zábavy, Prima zřejmě povolila vyrobit šílenost se samolibě hloupým herectvím. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama