Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (455)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu Valentine's Day mnohem slabší. Zpočátku jsem uvažoval dokonce o dvou hvězdách, protože jednotlivé příběhy byly většinou děsně nezajímavé a vtipu dost pomálu. Nakonec ale z filmu šla tak dobrá nálada, že tu třetí dám... a vcelku rád. Ač Efrona nikterak nemusím, jeho linka s Michelle Pfeiffer (kterou taky jinak moc nemusím) byla nakonec nejlepší. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Obří reklama na Niveu, New York a dvojku Sherlocka Holmese. Jiný důvod pro vznik tohoto snímku než nahrabání z kapes diváků v průběhu svátku neexistuje. To stejné by se dalo říct i o předchozím Marshallově Na sv. Valentýna, ten však splňoval jakási kritéria romantické komedie - byl vtipný, více nápaditý, v mnoha příbězích i vypointovaný, možná i trochu dojímavý. V New Year's Eve není nic - jakoby si někdo řekl, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat podruhé. Zbyla ale jen trapnost (souboj o to, kdo dřív porodí o půlnoci), křeč, banální historky (celý film někde poběžím a přesně o půlnoci toho dosáhnu) a prvoplánové dojímání na americký způsob (umírající člověk, který chce naposledy vidět novoroční oslavy). Zkrátka, jestli existuje lepší případ označení filmu jako výrobku nebo komerčního produktu pro masy, je to právě Šťastný Nový rok. Film umělohmotný jako Katherine Heigl, sloužící jen k tomu, aby si vycházející hvězdička Glee mohla střihnout svůj sladký song. Dělá se mi špatně, a to mi podobné kýče většinou nevadí.. P.S. Muže být film, na němž jsou nejlepší závěrečné titulky, vlastně dobrý? ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to rovnako umele ako predošli Marshallov pokus o imitaciu Lasky nebeskej. Namiesto Valentina tentokrat znasilnuje Silvester a dopadlo to este horsie. Pribehov je prilis vela. Kazdemu sa venuje tak minutu a hned sa skace na dalsi a tak neustale dookola a kym sa obehne kolecko a vrati sa k tomu prvemu, tak som uz uplne zabudol o com bol. Po hodine ma to prestalo bavit a sustredil som sa len na tych par z nich v ktorych hrali moji najväcsi oblubenci. U ostatnych ani po skonceni filmu neviem o co islo. No a ani tie ktorym som venoval pozornost neboli nic extra, kedze bolo prilis malo casu, aby sa poriadne rozvinuli. Tym padom ma v nich akotak bavili iba samotni herci. Potesilo ma, ze sa nakoniec spojila linia De Nira a Hillary Swank. Rad by som ich videl spolu v nejakom poriadnom filme. Jedina linia, ktora aj v tomto skratkovitom prevedeni fungovala takmer dokonale bola ta s Michelle Pfeifer. Za nu davam 1 hviezdicku. Ale ako celok to je proste tragedia. Menej je niekedy viac. Bud to chcelo menej pribehov alebo dvojnasobnu stopaz. 2/10. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Narozeniny neslavím, svátek jsem patrně nikdy neměl, MDŽ mi zlí kapitalisté zrušili a silvestrovskou noc nejraději trávím v pracovním procesu. Po kouknutí na tento snímek patrně zlehka změním svou oslavovou strategii a občas "náhodně" uvíznu ve výtahu se sympatickou slečnou, ale to nic nemění na tom, že stále mám kopřivku z představy, že bych se mačkal na přecpané ulici s davem neznámých zbořených individuí. Přesto se mi tato oslava líbila na víc než na tři hvězdy, ale tu čtvrtou nemohu udělit kvůli závěrečnému odhalení tajemné sexy krásky, které producenti zapomněli prozradit, že jí to posledních padesát let skutečně moc nesluší. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Bolo mi jasne, ze Gary Marshall uz nikdy neprekona PRETTY WOMAN (1990) a ze tento film bude len takou nenarocnou a pre mnohych az nudnou jednodhubkou. Reziser sa snazi divakov pobavit pribehmi mnohych ludi, ktore sa odohravaju pocas jedneho silvestrovskeho dna a noci, ktori sa tak moc chcu stretnut a bud sa chcu udobrit alebo si popriat stastny novy rok, pripadne niekoho pobozkat, avsak posobilo to na mna, ako skor epizoda z nejakeho sitcomu, ktory mi ani nepripadal humorny, ale zaver sa mi aspon celkom pacil a hlavny dovod, preco som si nechcel nechat ujst tento film, bolo obsadenie mnohych znamych hercov. _________ Michelle Pfeiffer - (Ingrid) +++ John Lithgow - (Ingridin šéf) +++ Zac Efron - (Paul) +++ Robert De Niro - (Stan Harris) +++ Halle Berry - (Sestrička Aimee) +++ Cary Elwes - (Stanov doktor) +++ Jessica Biel - (Tess Byrne) +++ Seth Meyers - (Griffin Byrne) +++ Sarah Paulson - (Grace Schwab) +++ Til Schweiger - (James Schwab) +++ Katherine Heigl - (Laura) +++ Jon Bon Jovi - (Jensen) +++ Sofía Vergara - (Ava) +++ Ashton Kutcher - (Randy) +++ Lea Michele - (Elise) +++ James Belushi - (Building Super) +++ Sarah Jessica Parker - (Kim) +++ Abigail Breslin - (Hailey) +++ Hilary Swank - (Claire Morgan) +++ Ludacris - (Brendan) +++ Hector Elizondo - (Kominsky) +++ Matthew Broderick - (Pán Buellerton) +++ Produkcia: Toby Emmerich +++ ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně v závěru filmu, kdy Hailey (Abigail Breslin) objímá svou matku Kim (Sarah Jessica Parker), má Hailey žluté rukavice. O několik vteřin později, když ruce sundavá, na nich však již nic nemá. (dandislav1991)
  • Do role Laury Carrington byla původně obsazena Halle Berry, ale z natáčení odstoupila kvůli probíhajícím právním sporům se svým bývalým partnerem a byla nahrazena Katherine Heigl. Po vyřešení rozepří se k projektu opět vrátila, avšak jako jiná postava. (oje)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama