Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Nicole Kidman

Moje nejoblíbenější herečka. Poprvé jsem si ji pořádně všimla až v MOULIN ROUGE. V roli Satine podala nezapomenutelný výkon, jak pěvecký tak herecký a zapsala se nezapomenutelně do mé mysli právě touhle rolí. Dále nesmím rovněž opomenout její oscarovou Virginii Woolf, chladnou a přísnou Grace z Těch druhých či Adou z Návratu do Cold Moutain. Ale pravdou zůstává fakt, že ať už se Nicol objeví jak v oscarovém dramatu, tak v béčkovém filmu srší z ní charisma velké hvězdy na sto honů. Další oblíbené filmy které jsem s ní viděla-  Úplné bezvětří, Magická posedlost, Navždy a daleko, Zemřít pro, Spalující touha, DogvilleStoker.

Helena Bonham Carter

Helena mě fascinuje a nepřestává fascinovat, její (většinou) bizardní role které ztvární se vryjí do paměti tak neuvěřitelným způsobem že jsou skutečně nezapomenutelné... Prvně si mě získala rolí pekelně šílené Bellatrix Lestrangeové z (mého milovaného) Harryho Pottera, poté podivínsky vyšinutou paní Lovettovou... Další oblíbené filmy které jsem s ní viděla: Pokoj s vyhlídkou, Lady Jane, Hamlet, Klub rváčů, Merlin, Velká ryba, Karlík a továrna na čokoládu, Králova řeč, Bídníci, Popelka.

Rachel Weisz

Sympatická herečka, která mě pobavila jako praštěná knihovnice Evelyn (Mumie),uchvátila jako Isabel z Fontány a totálně mě odrovnala v Nepohodlném za který taky právem získala Oscara. Další oblíbené filmy které jsem s ní viděla: Nepřítel před branami, Constantine, Agora.