Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Obsahy (308)

Mayday

Mayday (2023)

Skotský pilot dopravního letadla Torrance (Gerard Butler) má velké problémy, neboť po zásahu bleskem vypadnou v letadle navigační přístroje a je nucen letět naslepo. Když to vypadá, že bude muset sednout na vodu, tak na poslední chvíli zahlédne ostrov. Podaří se mu s letadlem přistát, ale tím to vše v podstatě začíná, protože jsou na ostrově, který ovládají vzbouřenci a oficiální Filipínská vláda s tím nehodlá nic dělat. Na palubě převážel také nebezpečného trestance, kterému se při přistání zabil ozbrojený doprovod.

Luther: Pád z nebes

Luther: Pád z nebes (2023)

Organizace Rudý bunkr působí na dark webu a její aktivita spočívá v tom, že hledá po světě lidi, kteří se dopustili něčeho, ať už na internetu nebo jinde, za co se hluboce stydí. Tak jsou snadno vydíratelní a pro ně ideální cíl. Ty pak unáší a přemisťují je do takzvaných červených pokojů, kde si uživatelé na těchto stránkách mohou zaplatit za jejich mučení či smrt. Vyšetřovatel Luther (Idris Elba) je na stopě šéfovi této organizace.

Dobrá sestra

Dobrá sestra (2022)

Zdravotní sestra, která pracuje na jednotce intenzivní péče, je také matka, která vychovává své dvě dcery sama. Aby toho nebylo málo, tak se u ní objeví problémy se srdcem, a protože nemá zdravotní pojištění, tak si nemůže dovolit nepracovat. Musí vydržet ještě čtyři měsíce. Naštěstí do nemocnice dorazí posila v podání mladého kolegy, který jí slíbí, že jí se vším pomůže. Brzy dojde na jejich oddělení k podezřelému úmrtí pacientky, o kterou se společně starali. Policejní vyšetřování spěje k šokujícímu zjištění.

Watcher

Watcher (2022)

Mladý manželský pár se přestěhuje z New Yorku do Rumunska, protože manžel se tam narodil a nyní dostal lukrativní nabídku v zaměstnání. Manželka není moc nadšená, ale chce mu být oporou. I když je to pro ni velmi těžké, neznámé prostředí, ale hlavně jazyková bariéra. Po určitém čase spěje k rozhodnutí, že ji z protějšího domu neustále sleduje nějaký muž. A když se v jejich okolí začne potulovat sériový vrah, co ženám uřezává hlavy, její strach dosáhne vrcholu.

Hněv Boží

Hněv Boží (2022)

Slavný a vážený spisovatel zaměstnává mladou a atraktivní zapisovatelku. Poté, co si špatně vyloží její obdiv k němu za erotickou náklonost, se jejich cesty rozejdou, ale ne na dlouho. U spisovatele dojde k rodinné tragédii. A nějakým způsobem si zapisovatelka začne myslet, že jí z toho viní právě on a že stojí za smrtí jejích blízkých. Kde je pravda?

Bez východiska

Bez východiska (2022)

Darby (Havana Rose Liu) je na odvykací léčbě, když má telefonní hovor, ze kterého se dozví, že její máma je na tom špatně a leží v nemocnici. Rozhodne se, že z léčebny uteče. Když ji cestou v autě zastihne sněhová bouře, je nucena sjet z hlavní cesty a zamíří si to do nedalekého turistického centra. Seznámí se s ostatními, kteří také uvízli. Kvůli bouři je špatný signál, a tak se vydá na parkoviště. Tam v jednom zaparkovaném autě objeví spoutané děvčátko. Následně se vrátí do centra a začne pátrat po únosci.

Memory

Memory (2022)

Nájemný vrah Alex (Liam Neeson) se chystá do penze, jenomže jeho šéf Mauri (Lee Boardman) má jiný plán a dává mu zakázku v El Paso v Texasu. Alexův bratr je v ústavu a má Alzheimera. Alex začíná pociťovat podobné příznaky. Se stále větším úsilím bojuje proti své paměti, na kterou se již nemůže spolehnout. Když zjistí, že jeho cílem je velmi mladá dívenka, rozhodne se zakázky zbavit. Nad dívenkou drží ochranou ruku agent FBI, který při zásahu nešťastnou náhodou zabil jejího otce. Alex se tak ocitá proti svému zaměstnavateli i agentovi najednou.

Rozhodnutí nebo život

Rozhodnutí nebo život (2022)

Kayla (Iola Evans) jede z brigády navštívit svého kamaráda Isaaca (Asa Butterfield), který se zabývá programováním a je také sběratelem věcí z osmdesátých let. Když si prohlíží jeho věci, narazí na tajemnou videohru s názvem „Curs>r“, která slibuje výhru 125 000 amerických dolarů. Začne se ihned o to zajímat. Kayla žije se svojí matkou v nuzných podmínkách a výhra by se jí hodila. Když čeká na kamaráda v kavárně, tak z dlouhé chvíle spustí hru. Ta jí neustále klade otázky a vždy si musí nějakou variantu vybrat, nebo zemře. S hrůzou zjistí, že hra se nějakým způsobem dokáže propojit do reality. Tak požádá o pomoc Isaaca.

Osudové pokušení

Osudové pokušení (2020)

Derrick (Michael Ealy) má úspěšnou kariéru sportovního agenta. Je bohatý a ženatý, ale právě v manželství to v poslední době malinko skřípe. Jede do Las Vegas, kde se seznámí s Valerií (Hilary Swank). Po společně strávené noci se Derrick snaží ráno vypařit, ale nemůže najít svůj telefon. Když mu Valerie sdělí, že ho zamkla do trezoru a jen tak mu ho nedá, tak pochopí, že návrat do běžného života bude těžký. Rozhodně zde neplatí, že co se stane ve Vegas, tak tam také zůstane. Jednou večer se k nim domů vloupá zloděj. On si s ním poradí. Když je zavolána policie, tak s velkým zděšením zjistí, že případ má na starosti právě Valerie, a ta si ho náležitě hodlá vychutnat.

KIMI

KIMI (2022)

Angela (Zoë Kravitz) se podílí na projektu KIMI. To je něco jako sofistikovaná domácí chůvička, která přijímá hlasový povely a dokáže je splnit. Třeba požadavek k zesílení televize. Zároveň i ve standby režimu neustále nahrává zvuky z blízkého okolí. Při analýze jedné nahrávky dojde Angela k závěru, že byl spáchán násilný čin a rozhodne se jednat. Dost jí při tom limituje to, že trpí agorafobií. Informuje své nadřízené a tím dojde k dalším pro ní nebezpečným skutečnostem.

Mizerná jízda

Mizerná jízda (2020)

Chris (Eric André) vede poněkud nezajímavý život. Ten se ale změní, když do obchodu, kde prodává, vstoupí Maria (Michaela Conlin), jeho tajná láska ze školy. Chris se osmělí a pozve ji na večeři, ta má ale naspěch a předá mu svou vizitku, aby se stavil v galerii, kterou vede v New Yorku. Chris neváhá ani vteřinu a vydává se na cestu se svým nejlepším kamarádem Budem (Lil Rel Howery).

Zmetci

Zmetci (2021)

Zlodějíčka Pace (Pierce Brosnan) si najme skupina, která si říká The Misfits, aby jim pomohl s jednou loupeží, která má zabránit financování teroristů na Blízkém východě. Mají se vloupat do vězení, kde je ukrytý sejf plný zlata. Vězení šéfuje Schultz (Tim Roth), který má s Pacem nevyřízené účty.

Hypnotic

Hypnotic (2021)

Jenn (Kate Siegel) je pozvána na večírek ke své kamarádce, kam byl pozván i její bývalý přítel. Je z toho hodně rozladěná a aby se jí přítelkyně revanšovala, seznámí ji na slavnosti s psychoterapeutem, u kterého párkrát byla. Protože se Jenn zrovna v osobním ani pracovním životě moc nevede, tak se rozhodne ho na zkoušku kontaktovat. Když svolí, že se nechá zhypnotizovat, aby se léčba mohla posunout dál, tak to vypadá, že se vše ubírá tím správným směrem. Ale jenom do chvíle, než zjistí, že si nemůže na nic vzpomenout a kolem ní se dějí divné věci.

Nikdo nevyvázne živý

Nikdo nevyvázne živý (2021)

Bratři provozují hezký útulný hotýlek, který je vhodný především pro mladé Mexičanky, co jsou v USA tak trochu na černo. Je laciný a nikdo po nich žádné doklady nechce. Platí tam jednoduchá pravidla, která se musí dodržovat. Žádné panské návštěvy po deváté hodině, ale hlavně za žádnou cenu nevstupovat do sklepa.

Modřiny

Modřiny (2020)

Jackie (Halle Berry) byla jako profesionální zápasnice na vrcholu, ale stačil poslední zápas, aby přišla o svou doposud neporaženou sérii v UFC. Po letech, kdy se živí jako uklízečka, se jí naskytne možnost znovu se vrátit a bojovat o titul. Dále se k ní po šesti letech vrací její syn. Dokáže si dát dohromady svůj život a bojovat o vysněný titul?

Armáda lupičů

Armáda lupičů (2021)

Bankovní úředník Dieter (Matthias Schweighöfer), který je znuděný svým stereotypem, má zvláštního koníčka. Odmala ho zajímají trezory a to, jak je překonat. Dokonce o tom natáčí na YouTube videa, ale sledovanost není moc valná. Až se jednou ozve žena, která má pro něj neodolatelnou nabídku. Otevřít doposud nepřekonatelné trezory, který vyrobil jeho krajan a oblíbenec.

Viník

Viník (2021)

Policista Joe (Jake Gyllenhaal) je dočasně přeřazený na dispečink, kde pracuje jako operátor tísňové linky. Zítra má mít soud, který rozhodne, zda při výkonu služby pochybil nebo ne. Když mu zavolá vystrašená žena a říká, že je unesena svým bývalým přítelem a jede v bílé dodávce, tak se dají do pohybu věci, které mohl jenom těžko předvídat. Navíc její dvě malé děti jsou sami doma a Joe využívá na maximum své známosti u policie a snaží se rozjet záchrannou akci.

Vpád

Vpád (2021)

Mladý manželský pár si prochází zatěžkávací zkouškou. Manželka onemocní rakovinou a následná léčba je finančně velmi vyčerpá. I přesto se rozhodnou odstěhovat z rušného velkoměsta a pořídit si vysněný dům někde v ústranní. Když se uzdraví a dům dostaví, zdá se, že se konečně karta obrací, ale jenom do té doby, než jsou zákeřně přepadeni v domě. Při pátrání po pachatelích se manželka dozvídá, jak málo vlastně svého muže zná a jaká tajemství dům skrývá.

Sweet Girl

Sweet Girl (2021)

Osudem zkoušený Cooper (Jason Momoa) se ocitá v těžké životní situaci. Jeho milovaná žena pomalu umírá na rakovinu a on je zcela bezbranný. Když tu svitne naděje na nový nadějný lék, ze kterého je nadšený i jejich ošetřující doktor. Ovšem politika byznysu zbrzdí uvedení léku natolik, že pro jeho ženu je příliš pozdě. Cooper neváhá a chce se okamžitě pomstít komukoli, kdo s tím měl co do činění.

Bartkowiak

Bartkowiak (2021)

Zápas bojovníků MMA je ovlivněný nečestným jednáním, kde jeden z účastníků je obviněn z dopingu. Po této aféře se stahuje do ústraní na svoji chatu, kde ho navštíví jeho bratr. Když od něj odjíždí, tak dojde k automobilové nehodě a on umírá. Zápasník vyřizuje pozůstalost a rozhoduje se, co má dělat s nočním klubem, který po bratrovi zbyl. Záhy se ukáže mocná developerská lobby, která má svoje zájmy s podnikem.

Reklama