Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Jack Nicholson

Jack se stal mým oblíbencem už dávno a to hlavně kvůli filmu Přelet nad kukaččím hnízdem (1975), ale dříve jsem ho viděl ve filmu Batman (1989), kde si zahrál snad nejlepšího Jokera co jsem za dob Batmana viděl, alespoň z mé strany. A tím že jsem fanouškem Stephena Kinga, tak mi velmi sedl ve filmu Osvícení, kde byl šílený Jack Torrance se sekerou, tam byl opravdu výborný (Samotnému Kingovi se tato adaptace nelíbila). Ale nejvíce mě Jack prostě bavil v těch tradičních amerických komediich jako Než si pro nás příjde, Kurs sebeovládání nebo Lepší už to nebude. Jack je mým opravdu hercem číslo #1 a tak to zůstane!

Ethan Hawke

Ethan si mě získal především v hororu Sinister, kde si zahrál spisovatele detektivních příběhů. Dále si zahrál ze samotnou Emmou Watson v mysteriózním dramatu Regression. Dále mě zaujal svým neskutečným charizmem a hereckými výkony v dalších snímcích jako Maudie, Boyhood a v neposlední řadě Predestination. Myslím si, že samotný Ethan má potenciál, a do budoucna nám má co nabídnout. Dovolím si říct, že tento herec by si zasloužil i Oscara, ale kdo ví, třeba se mu poštěstí.

James McAvoy

Poprvé jsem Jamese viděl ve filmu Wanted po boku Angeliny Jolie a Morgana Freemana, dále jsem si ho velmi oblíbil v nové generaci X-Menů jako profesora Xaviera, a zatím nejvíc mi sedl ve filmu Rozpolcený, u tohoto filmu jsem se příjemně pobavil, a v příštím roce se James objeví v pokračování Glass, kde si zahraje po bohu Bruce Willise a Samuela L. Jacksona. Dále samozřejmě ho budeme mít šanci vidět v nových X-Menech s podtitulem Dark Phoenix. Jsem zvědavý čím nás do budoucna ještě James překvapí, no uvidíme. 

Robert Downey Jr.

Dále jsem si vzál na paškál, herce Roberta Downeyho Jr. Tohoto herce jsem si oblíbil díky role ve filmu Sherlock Holmes (2009). Mrzí mě, že si tohoto herce všichni spojují z milionářem Tony Starkem alias Iron Manem. Neproslavil se přece jen v těchto filmech, zazářil také ve filmu Chaplin (1992) nebo v mém oblíbeném snímku Soudce (2014)

Bradley Cooper

Tak co se týče Bradleyho, tak se mi nejvíce zapsal do paměti v trilogii Pařba. A co se týče romantických filmů tak samozřejmě nemůžu opomenout snímek Terapie láskou (2012), kde si zahrál po boku s okouzlující Jennifer Lawrence. Dále můžeme znát jeho dabingové schopnosti např. ve filmu Strážci Galaxie (Racoon Rocket) Dále si ho můžeme pamatovat s válečného dramatu Americký sniper (2014). A tento rok nás překvapí ve snímku po boku s Lady Gagou a to A Star Is Born (2018). Tento herec svými hereckými schopnostmi mě nikdy nepřestane zajímat protože on prostě hrát umí. Abych nezapomněl tak v roce 2016, si střihl ''menší'' roli ve filmu War Dogs po boku Milese Tellera a Jonaha Hilla.

Michael Keaton

Michael Keaton je herec z velký H. Který mě nejvíce oslovil v dvoudílné Burtonovské sérii Batman (1989) . Dále si zahrál v loňském filmu Spider-Man: Homecoming (2017) a to Vultura. Michael se stal mým oblíbeným hercem už dávno, díky americkým komediím kde jsme jeho herecký výkon obdivovali. Jestli výjde vše jak má tak si zahraje i v roce 2020 v Burtonovském filmu Beetlejuice 2 (2020). Budu jen doufat, a fanoušci tohoto filmu si nachystejte kalendáře na rok 2020 :-)

Rami Malek

Tak tento herec je pro mě velmi výjímečnou osobností. Nejvíce se mi zapsal do paměti když si zahrál v seriálu Mr.Robot jako Elliot Anderson, nebo jsme ho mohli vidět i v trilogii Noc v muzeu jako faraonova syna. Tento rok jsme ho obdivovali ve filmu Bohemian Rhapsody jako Freddieho Mercuryho. V roce 2017 se objevil v remake snímku Papillon, dále ho můžeme zahlédnout ve válečném seriálu Pacific. Myslím si, že nám Rami nabídne ještě mnoho filmů kde budeme moct vidět. Hrozně tomuto herci přeji Oscara. Myslím si, že je přínosem pro filmový průmysl.

Tom Hanks

Další herec, který se mi vryl hluboko do fimové duše je Tom Hanks. Od tohoto herce si dovolím říct že jsem viděl snad nejvíce filmů jako příklad dám: Velký (1988)Forrest Gump (1994)Trosečník (2000). A mnoho dalších úžasných filmů, které bych mohl vyjmenovávat do zítřka. Tom patří mé top herce, a myslím si že tak to zůstane.