Reklama

Reklama

Bartkowiak

Trailer
Drama / Akční / Krimi / Sportovní
Polsko, 2021, 91 min

Scénář:

Daniel Bernardi

Kamera:

Tomasz Madejski

Hrají:

Józef Pawłowski, Zofia Domalik, Szymon Bobrowski, Bartłomiej Topa, Janusz Chabior, Rafał Zawierucha, Antoni Pawlicki, Cezary Łukaszewicz, Danuta Stenka (více)
(další profese)

VOD (1)

Zneuznaný zápasník MMA ztratí po bouračce bratra a musí převzít rodinný noční klub. Jenže brzy zjistí, že jeho sourozenec nezemřel nešťastnou náhodou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nasraně jedné učebnicově plytký osmdesátkový brak, něco jako Bony a clit s nějakým ještě slizčím a přiteplenějším Fndámem, se všemi těmi mongoloidně názornými jednoduchostmi, prvoplánovými klišé, černobílými kašpary i s předpisově kýčovitou mrdačkou za zvuků plísně „Make fuck on door“ od skupiny Franciszek goes to second hole, pyjonyrizující a mentálně i charakterně přeceňující všechny ty vymaštěné ovarové krky a vybouchaný animální dobytek z Mentally Malformed Aggressors. Na straně druhé dobře natočená, jednoduchá a vinně potěšující retrozábava, zejména pro nezhýčkané pamětníky. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Józef Pawlowski , který se mi líbil ve velkoválečném Městu 44 , tentokrát jako mma bojovník, který převezme noční klub, ale musí čelit místním gangsterům. Pokud podle trileru čekáte něco s mma jako sportovním filmem, zapomeňte, pokud čekáte strující jízdu polským podsvětím, které teďka naši sousedi celkem umí, zapomeňte, čekáte-li aspoň trochu béčkové drama, které vás neunudí, zapomeňte! Sakra to byl tak nudnej film bez šťávy, že se divím, že jsem to dokoukal. ()

Reklama

maramashi 

všechny recenze uživatele

Film a začne tak nádejne že vtiahne do deja hneď v prvých minútach no po tom sa to nejak celé pokazí a ide to dole vodou či už nezmyselné béčkové boje, romantické emocionálne mojkanie v každej scéne alebo suché rozhovory či už do oči bijúce trápne klišé. Asi prvý poľský film ktorý som videl (bohužiaľ) 20% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Poliaci točia pomerne dosť filmov o korupcii, až by sa mohlo zdať, že je u nich tento problém oveľa väčší než u nás, lebo SK filmov s podobnou témou je minimum. Každopádne som v rámci poľskej kinematografie videl oveľa silnejšie filmy než tento. Síce má niekoľko dobrých momentov, ale väčšinou ide len po povrchu a tak sotva môže prekročiť prah priemernosti. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Poľská gangsterka, ktorej chýbala väčšia drsnosť. A pritom tu máme bitkára, čo síce nevyzerá veľmi ako bitkár, a mafiu, ktorá zas nemá ambíciu siahať na úroveň nejakej yakuzy alebo camorry. Práve tá bitkárska vsuvka bola úplne zbytočná, v podstate sa dej mohol točiť aj okolo pomocného robotníka, uveril by som tomu rovnako. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama