Reklama

Reklama

Jen vraždy v budově - Série 2

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (15)

Dakken 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa mi moc do seriálu ísť nechcelo, žáner ide mimo mňa a nieje to niečo, čo by som vyhľadával. No bol som milo prekvapený dejom, hercami, námetom a hravosťou s ktorou bol seriál natočený. Oceňujem množstvo nápadov, pútavý dej a fungujúci humor, ktorý v seriáloch a vo filmoch na mňa  nefunguje, ale tu to šlape bezchybne. Selenu som trocha podceňoval keďže Kúzelníci z Waverly boli herecké dno, ale ku podivu rolu zvláda a jej postavu si obľúbite (ak máte radi iróniu) dokonca máte pocit že vie hrať. Bál som sa že v druhej sérii pôjde kvalita seriálu dole, ale tvorcovia to zvládli bravúrne. Dej je pútavejší, zaujímavejší, zábavnejší o triedu vyžšie ako predošlá prvá séria a ja som sa bavil. V zásade to nieje nejaký globálny hit alebo seriál určený pre masy ľudí, ale svoje publikum si určite nájde a ďalšiu sériu si  nenechám újsť. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se dlouho drží v zajetých kolejích série první. Jsou tu ale momenty, které mile překvapí. Třeba vedlejší role Tiny Fey, Amy Schumer nebo (a ten obzvlášť) Paul Rudd. Také je tu ale naprosto zbytečná role Cary Delevingne, která je tu jen proto, aby ukázala na vztah se Selenou a přidala tradiční hollywoodský LBGT motiv. Ten tu sice není jediný, ale jediný na mě působí jak kdyby tu někdo hrozně rád tlačil na pilu. Někde v polovině seriálu jsem se i kvůli tomu přikláněl spíš ke třem hvězdám, protože se v seriálu nic moc nedělo. Poslední dva-tři díly to ale rozpumpovaly a závěr byl skvělej. Třetí sérii rád zkusím. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

v jádru totéž co první série, ale z nějakého důvodu mě bavila podstatně víc. Ústřední trojice poté co v jedničce vyřešila vraždu se ve dvojce sama stává podezřelou z jiné vraždy a musí prokazovat svojí nevinnu. Martin se Shortem dohromady opět fungují výborně a celá ta záhada je fajn včetně finálního rozuzlení. Trojka má dveře otevřené a snad si udrží laťku...80% ()

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen vraždy v budově si v druhé sérii vzaly to, co fungovalo bravurně v té první a ubrali toho, co občas skřípalo. Skvěle tu v této sérii funguje snad naprosto všechno (finální epizoda je naprosto dokonalá) a bavil jsem se od začátku do konce. Každý týden jsem netrpělivě a natěšeně čekal na nový díl. Doporučuji snad naprosto každému, opravdu to stojí za to. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mě bohužel vůbec nechytla, případ doslova vycucaný z prstu, moc překombinované, těžko uvěřitelné, vyšetřování naprosto nudné, hrdinové se chovají hodně hloupě... černá těžkotonážní policistka je fakt otřesná... navíc se tu objevuje naprosto nesmyslná síť "tajných" chodeb o velikosti menšího metra po celém domě s poloprůhlednými zdmi, které jsou ale průsvitné jen z chodeb a z druhé strany jsou to normální zdi... wtf?!? Rozuzlení mě vlastně vůbec nezajímalo. A Selena Gomez pořád neumí hrát a jen dál tloustne. Do třetí série se mi teď už ani nechce. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama