Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claire a Norman odvážejí svou dceru Caitlin na koleje vysoké školy, kde začíná studovat. Claire je smutná, ale zároveň se těší, že bude mít víc času na sebe. Jejich sousedé, Warren a Marie Fureovi, se nastěhovali před pár týdny a neustále se hádají. Jednoho dne se Marie svěří Claire, že se moc bojí, vtom se vrátí její manžel a ona uteče do domu. Claire to trápí a druhý den za sousedkou zajde, ale ta není doma. Claire v noci nemůže spát a z okna vidí, jak soused nakládá do auta velký balík. Probudí Normana, ale auto je pryč. Claire hází psovi míček do jezera, které mají u domu a zdá se jí, že pod hladinou vidí mrtvolu. Navíc se celý den samy od sebe otevírají zadní dveře a náhle začne hrát i věž. Claire má strach a jede za Normanem, který pracuje v laboratoři na genetických výzkumech, do práce. Druhý den opět slyší v domě zvuky, otevírají se dveře, padají věci ze stolu. Claire se znovu vydává k sousedům, setkává se s Warrenem, ale s Marií prý nemůže mluvit… V noci jde Claire do koupelny, odkud se valí pára, vana je plná vody a pod hladinou vidí odraz mrtvé ženy. Druhý den ji Norman pošle k psychiatrovi. Claire se mu svěří, že doma viděla ducha a psychiatr jí poradí, ať s duchem naváže kontakt. Claire se svou kamarádkou Jody uspořádá seanci, ale k ničemu nedojde. Claire nechce, aby o tom věděl Norman – před rokem měla totiž autonehodu a od té doby se o ni manžel moc bojí. Jody odjede a z koupelny jde opět pára, vana je plná vody a Claire slyší hlasy… (TV Prima)

(více)

Recenze (326)

Sonick 

všechny recenze uživatele

Nemám rád duchařiny, proto je nesleduji nebo raději zapomínám. Tuhle si však pamatuju i po dvou letech. A je mi uplně jedno jestli jestli What Lies Beneth natočil Zemeckis, Kubrick nebo Víťa Olmer. ()

paniColombova 

všechny recenze uživatele

Až do samého konce mi nedošlo, kdo je onen vrah zjevované ženy. Byla jsem šokovaná, tak jak to film žádá. Závěr filmu mě dostal. Velice působivý film a PŘESNĚ MŮJ STYL. Bojíte se i natahnout pro mobil, aby jste něco nepropásly. Věřte mi. ()

Carnosaurus 

všechny recenze uživatele

Povedená atmosférická duchařina, která zlehka doplácí na poněkud roztahaný konec. Myslím si, že udělá radost každému, kdo ještě nemá po krk všech těch duchů, co se odráží ve vodě, a mrtvých holek, které se snaží nás vyděsit, ale přitom jen skuhrají o pomoc. Já jich mám dost, ale v tomto snímku je vše podáno s takovou lehkostí a přesvědčivostí, že jsem po tom skočil a nepustil se až do konce, kdy jsem trochu zaskřípal zuby. Ale co...dobrých hororů je jako šafránu, tak proč mu něco neodpustit. Prostě parádně zfilmované klišé. ()

cici24 

všechny recenze uživatele

osobně mě po celý film nenapadla myšlenka, že je to nějak kopírovaný nebo tak něco. Herecky velmi dobře zvládnuté a film pěkně graduje.... ()

nolme 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, v němž duch odhalí vážné problémy ve světě živých, kterým pak začne jít opravdu o život. Ale klasická duchařinka to není. Stojí za zkouknutí. ()

vooddoo 

všechny recenze uživatele

Pod povrchem patří mezi mé oblíbené horory. Bohužel musím vytknout pomalý začátek snímku a několik "teorií", ve kterých se dá lehce ztratit. Velmi musím pochválit herecké výkony - Michelle Pfeiffer je jako manželka v domácnosti, které stále cosi nedá spát, naprosto dokonalá. K tomu až mnohdy slizkého Harrisona Forda, který hraje tak dobře, až jsem ho přestala mít ráda. Lekací scény jsou opravdu infarktové, a miluji tu slavnou scénu ve vaně. :) Konec se dal bohužel tak nějak čekat, ale i tak hodnotím třemi slušnými hvězdičkami a vždy se k filmu ráda vrátím. A mimochodem, prostě miluji filmy, kde mají majitelé obrovskou sbírku knížek. :-) ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre natočený komorný thriller/horor s hviezdnym obsadením. Perfektná práca produkcie vynikajúce herecké výkony. Oceniť treba hlavne Michelle Pfeiffer, ktorá výborne zvláda všetky polohy svojej postavy od milujúcej manželky, cez vynervované klbko nervov až po posadnutú duchom. Film s profesionálnou zručnosťou využíva všetky hororové prostriedky od tiesnivej atmosféry, pomalého plíživého napätia až po ľakačky. ()

Hicks 

všechny recenze uživatele

Zemeckis umí! Skvěle si hraje s pocity diváka, strach skrytý pod povrchem nechá vyplouvat stále víc a víc. Při scéně v koupelně - vzkaz na zrcadle - by se ve mě krve nedořezal! Konec ale celému filmu trošku ubírá. Doporučuji sledovat v noci na dušičky ve velkém domě na samotě. ()

svatto 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe prvy horror / thriller pri ktorom som sa naozaj bal. Ked si citam ostatne komentare nemozem uverit svojim ociam. Co uz. Pre mna rozhodne patri do top 10. ()

Treble 

všechny recenze uživatele

Napřed nuda a dílko celkem o ničem. Pak to chytne docela spád a dobrou atmosféru. Před koncem se leknete při leakčce a můžete doufat, že Vám tahle lekačka způsobila dost velkej šok na přežití trapnýho závěru. ()

Ghozies 

všechny recenze uživatele

Jeste kdyz sem na to koukal pred 5ti lety, tak se mi to desne libilo.....asi sem to poradne nepochopil :).......kdyz sem na to tedka mrknul znovu, tak fakt zadnej zazrak ()

montel 

všechny recenze uživatele

Claire a Norman žijí spokojeně se svou dcerou ve velkém domě. Vše se změní, když se Claire začne zjevovat duch nějaké dívky. Norman svou ženu přesvědčuje, že se jedná pouze o halucinace. Duch ale nemizí a pravda začíná pomalu plout na povrch...Výborná duchařina s hvězdným hereckým obsazením, která nás drží v napětí po celou dobu filmu. Škoda jen, že už asi v polovině filmu víme, jak to asi vše skončí,takže sem musel jednu hvězdu ubrat. Ale jinak hezkých 70% ()

reccal 

všechny recenze uživatele

Pěkně stupňované napětí, množící se záhady a neotřesitelný Ford. Mně se Pod povrchem líbí moc, utopenec funguje, jak má a vlastně je to celé prima psychohorůrek na nenáročný večer. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Když se zamyslím,není to nic extra,ale doslova to není ani naprostý odpad. Celkem se jedná o průměr,který neurazí. ()

Me.Plus.You. 

všechny recenze uživatele

Navzdory kritikám mě tenhle film bavil. Místy jsem se opravdu bál a pointa mě lehce překvapila, co víc si od takového filmu přát?! Čtvrtá ★ za Michelle Pfeiffer, pro niž mám slabost už od mala. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

To je zase chytráků s kecama o klišé a hloupém scénáři, až se nestačím divit. Tady někdo nepozná precizní režii jednoho z mistrů v oboru ani z rychlíku. Ve svém žánru perfektní film a perfektní herecká dvojice. ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

Zemeckis mě nezklamal. Po režijní stránce paráda a k tomu podzimní Vermont, výborně hrající Michelle Pfeiffer a démonický Harrison Ford - to celé dává pět hvězd. Lekaček je ve filmu celkem dost a znepokojivých momentů také. Atmosféra mě hodně bavila a jen jsem očekával, jak se děj bude posouvat dál. Nejlepší bylo, že očekáváte zlo někde jinde a máte ho přímo doma. ()

Reklama

Reklama