Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Jediným opravdu vážným problémem filmu je tradičně Dagmar Veškrnová,menším pak předabovávání některých(?)scén,což mně osobně leze řádně na nervy.Jinak pohodička,šum moře,dovolená,..Příběh je jednoduchý,až naivní,ale na odreagování a natěšení se na léto a dovolenou u moře ideální.K čemu nějaký složitý děj,umělotinu které zdejší uživatelé rádoby zatleskají,přitom samotnému obsahu ani nerozumí.To už je ale alfou a omegou ČSFD. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dvojka vznikla patrně proto, že jednička se zaplatila a tvůrcům a hercům bylo v Tatrách zima. Takže se zase bydlí v Kempinski, a pro všechny případy to musí zmínit. Taková reklama na mužství Jána Koleníka, který se prostě ženám líbit musí. Maštalír opět každého naštve, stejně tak do počtu bývalý manžel z Améru a Talošek co nepije tvrdej. Hrozná blbina, ve které sice chybí Langmajer, ale zato dojde zas na Vašuta. Ruce pryč, protože ani tu pitomou erotiku tam Kronerovi neumí dostat. Plus otřesný dabing resp. postsynchrony. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kroner mohl být pro slovenskou kinematografii svěří vítr, ale rychle mu došlo, že rychloobrátková komedie zapáchají komercí je produkčně jednodušší a dokonce i něco vydělá. Předchozí Šťastný nový rok za moc nestál, ale tady už nedává smysl ani samotný název. Retardovaná partička se přesunula na chorvatské pláže, takže jde o klasický formát, kdy se spojí natočení filmu a dovolená pro štáb i herce do jednoho projektu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní posun od prvního dílu, kterému jsem dal odpad. Postavy jsou sympatičtější nemelou sračky případně nemluví skoro vůbec ty co mě sraly v jedničce (dcera, influencierka) jsou  upozaděny úplně a navíc jsem se několikrát zasmál proti jedničce. Velkým plusem je i to, že chybí Prachař. 60 procent ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Za mě tomu hodně uškodil dabing, některých slovenských herců, který je nejspíš jen na netflixu. Jedničku to samozřejmě ničím nepřekonává a pevně to stojí jen díky některým stále charismatickým postavám. Bohužel se tu nesetkáme se všemi z prvního dílu a to je velká škoda. Napodobování Sexu ve městě tomu také nepřidá, protože dvě dámy na to nestačí. Závěrečný tanec zase parodií na již indické parodie. A vtipu je také míň. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama