Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Slovensko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh je volným pokračováním úspěšného filmu Šťastný nový rok. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč událostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde… (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie rovnomennej komédie spred 3 rokoch, ktorú som si ja osobne celkom užil. Tento snímok už len rozvíja a nejakým spôsobom dopĺňa dej, aj keď kvalitatívne je to posun smerom dole. Mení sa prostredie a dejová linka, ale problémy, starosti, bizarné a miestami trápne situácie ostávajú veľmi podobné. Po druhýkrát to už ale trošku viac nudí. 50 % ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Pokračování Šťastný nový rok 2: Dobro došli je přesně tak „kvalitní“, jak jeho předchůdce z roku 2019. Opět se jedná o hloupou, nevtipnou a skrz na skrz trapnou rádoby komedii, herci přehrávají až to pěkné není, hodina a půl mi přišla jako věčnost, není zde absolutně nic, co by diváka dokázalo nějakým způsobem zaujmout. Jako jediný klad vnímám prosluněné přímořské prostředí, jinak děs a hrůza. 1/10. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Veselé  pozdravy  z Chorvatska. Balkán je dějištěm druhého shledání s hrdiny tvůrčí dvojky Jakub Kroner a Adriana Kronerová. Chystá  se svatba a svatební zvony ne a ne zazvonit. Táňa Pauhofová by už ráda pod čepec, ovšem bude si muset počkat než se tak stane. Sled vtipných gagů na sebe  nenechá dlouho čekat a film vlastně ani nic jiného nenabízí. Zajímavější zápletka se nedostaví, takže se to má celé tak, že v dovolenkových lokacích se postupně setkáváme se spoustou postav, co mají  diváka zabavit. Zpočátku to potkávání s Dagmar Havlovou, Annou Kadeřávkovou, Markem Majeským, Markem Vašutem a dalšími je osvěžující, jenže je docela riziko si s tímhle vystačit až do konce filmu. Postupem času se ukázalo, že  scénář postrádá potřebná vylepšení, působí odfláknutě a sled jednorázových gagů se omrzí. Volné  pokračování neobměnilo svůj  tvůrčí tým. Poměrně dominuje v kvalitním nasnímání, režijně se Jakub Kroner nevyšvihl nad extra průměr, zaznamenal jsem kvalitně i hůře natočené pasáže, kupříkladu  sekvence s rogalem nebyla zrovna výstavně natočena. Sekvence s Annou Kadeřávkovou, která od minula dostala o něco větší prostor, měla příjemně sexistický náboj. Gagů nebylo málo, vtipně fungovaly ty s Marcem Boninim. A parodie na Titanic s Barťákem také měla potenciál. Éter prořízlo občasně i nějaké to vulgární slovíčko. Kdo očekává typickou vánoční atmosféru, bude značně zklamán. Vánočního ducha tu připomíná pouze v kostýmu Santy pobíhající Marek Majeský. Jinak se cokoliv vánočního tentokrát nekoná. Vše působí spíše letně. Škoda, že s takovou skvělou česko-slovenskou hereckou sestavou nevznikla komediální bomba. Výbuch marnosti se ale tentokrát také nekonal. 6/10 ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Ve svém štědrovečerním komentáři / recenzi k druhé Bambitce  jsem psal něco v tom smyslu, že pokračování nepovedené záležitosti zpravidla nepřinese zlepšení, ale vydá se cestou přesně opačnou. U tohoto snímku to platí naprosto a doslova. Šťastný nový rok 2: Dobro došli aneb Možná přijde i Vašut pro mě vlastně ani nebyl filmem. Na mě celá tato záležitost působila jako sled samostatných scének, jimž chybělo pojivo v podobě alespoň nějakého (i mizerného) příběhu, a po celou dobu jsem měl neodbytný pocit, že tuto taškařici zafinancovali Chorvaté jako lákadlo pro české a slovenské turisty. A v takovém případě tento devadesátiminutový spot svůj účel splnil, protože krásy Chorvatska byly tím jediným, co se mi tady líbilo. Příběh prakticky neexistoval, jelikož o svatbu v Chorvatsku vlastně vůbec nešlo, dialogy byly skutečně zoufalé a při "humorných" scénách jsem si přál být na tamním pobřeží, abych mohl vší silou bušit hlavou do skály. A když už jsem u těch vší; paní Dagmar mi svou snahou o slovenštinu připomněla projevy Gustáva Husáka, protože se k jeho rodnému jazyku chovala podobně jako on k češtině. Myslím, že tento paskvil nejlépe vystihují slova trapný a zoufalý, a dobrá nálada se mě zmocnila až ve chvíli, kdy jsem mu přiklepl odpad. / Poučení: Toužíš-li po skvělém zážitku, zaskákej si s rogalem na trampolíně. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Jediným opravdu vážným problémem filmu je tradičně Dagmar Veškrnová,menším pak předabovávání některých(?)scén,což mně osobně leze řádně na nervy.Jinak pohodička,šum moře,dovolená,..Příběh je jednoduchý,až naivní,ale na odreagování a natěšení se na léto a dovolenou u moře ideální.K čemu nějaký složitý děj,umělotinu které zdejší uživatelé rádoby zatleskají,přitom samotnému obsahu ani nerozumí.To už je ale alfou a omegou ČSFD. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama