Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

campix 

všechny recenze uživatele

Největší výhodou In Your Eyes je Joss Whedon. Díky tomuto velice kvalitnímu scénáristovi, který má za sebou již nespočet filmových hitů, se podařilo odlišit tento film od zbytku indie romantických komedií a alespoň na začátku mu dal nějaký impuls nebo prostě příslib něčeho zajímavého. Scénář je opravdu kvalitní, nápad je to zajímavý a díky němu Vás film udrží. Sice je v něm docela dost nedomyšlených věcí a také náhod, a především v závěru budete hodně přemýšlet proč se děje, to co se děje. Dalším mínusem je ústřední dvojice, která je poněkud nevýrazná a především Michael Stahl-David se absolutně nehodí a nemá charisma něco podobného utáhnout, Zároveň tolik nefunguje chemie dvou hlavních představitelů. Suma sumárum průměrné romantické drama. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Podľa obsahu som čakala presladenú, úsmevnú a hlavne predvídateľnú romantiku. Predpojato som sa chystala na komentár plný kritiky. In Your Eyes je presladený, úsmevný aj predvídateľný. Ale má takú neopísateľnú atmosféru, že nemôžem inak, než dať päť hviezdičiek . Negatívne názory nejdem nijak vyvracať, v podstate sú oprávnené. Ak si potrpíte na fakty, logiku a reálnosť, je pre vás film strata času. No ak chcete vypnúť a zároveň sa nechať pohltiť emóciami, je In Your Eyes dobrou voľbou. Zoe Kazan je neskutočne okúzľujúca. Žiadna miss, no roztomilosti má na rozdávanie...Michael Stahl-David síce nepodáva nejaký extra herecký výkon, no pri takomto snímku to ani nie je potreba; stačil mu ten jeho ublížený, nevinný pohľad. Hudba prevýborná, veľmi ma potešili moje obľúbené piesne. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Imaginární Ona z masa a kostí... co to je? Přece kouzelná Zoe Kazan, s človíčkem ve své hlavě, který je postižen stejným darem - a tak si spolu přes dva smysly chatují, dokud se nezamilují a s využitím dalšího smyslu tak vznikne jedna z nejhezčích self-erotických scén, co jsou k vidění. V obyčejném sdílení obav a radostí plynou rozhovory přirozenou cestou a neřeší nic, co se přímo nedotýká samotných postav (Linklater ať se jde zahrabat a vezme s sebou k pochování i krabici svých prďáckých stmívacích a svítacích dialogů) a i když by neškodilo víc vzruchu a ledacos by sneslo vylepšení, samotný nápad, jakož i jeho zpracování, mi nedovolí potopit slibného tvůrce hned na začátku kariéry... ne že by to stálo na mém hodnocení, ale přesto... :-). Napadá mě, že ani alternativní konec by nebyl marný, to by se však už jednalo o žánr psychologický, jen by se nesměl pro větší efekt šoku uvádět, ale u mě by měl čtvrtou hvězdu jistou... ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tři až čtyři hvězdy, protože Zoe Kazan mě něčím strašně štvala. Svým herectví, vztahem se svým mužem... nevím. Nápad o spřízněných duších je ale perfektní a pro mě neokoukaný, ale jinak je to dost mělký a předvídatelný film s mizerným smyslem pro humor ("Holka, máš super boty." "Jé, ty sis všiml? Ty jsou nové."). Škoda, protože se z toho dalo vytřískat víc než jen holka, která pořád někde leží/ječí/třeští oči a je celá tak trochu magor. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné a nečakané prekvapenie. Mám rád keď mi romantika ponúkne aj niečo navyše, napríklad nejaký zaujímavý scifi prvok, tak ako tomu bolo aj v tomto prípade. A navyše tento prvok tu bol veľmi šikovne a rozumne zapracovaný do romantickej linky. V každom prípade išlo o niečo netradičné a zaujímavé. Čo sa týka hercov, samozrejme Zoe Kazan ma opäť raz dokázala uhranúť niečím zvláštnym, čo ani nedokážem poriadne vysvetliť. Je to v nej a je toho plná. Jej parťák ma už bavil menej, popri nej bol len taká priemerná sivá myška, ale dalo sa to vydržať. Od záveru som síce čakal niečo emotívnejšie a možno ešte s nejakým nápadom, celkovo som však veľmi spokojný. Nadpriemer. 80/100 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama