Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Možný konec světa začíná, když do arizonské pouště dopadne obří meteorit. Harry Block, geolog zaměstnaný na nedaleké univerzitě, se vydá na místo dopadu. Doprovází ho kamarád a kolega Ira Kane, zneuznaný vědec, který kdysi pracoval pro armádu. V jeskyni najdou meteorit, z nějž vytéká podivná tekutina. Jsou překvapeni, že stačilo pár hodin, aby se na jeho povrchu objevil mech. Ve vzorcích objeví jednobuněčné organismy, které mají mnohem rozmanitější DNA, než je pozemská. Ira věří, že je to příležitost rehabilitovat se, jenže vzápětí je jeskyně uzavřena armádou. I přesto se Irovi a Harrymu tam podaří dostat. Jeskyně je plná zvláštních tvorů, kteří se vzájemně požírají. Další dny se v městečku začínají objevovat další divné bytosti, které vzápětí hynou, protože se udusí pozemskou atmosférou. Podle Iry je ovšem jen otázkou času, kdy se mimozemský život přizpůsobí pozemské atmosféře. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to vyvíjí docela slibně. Dokud jsou mimozemské organismy obdařené zrychlenou evolucí ve stádiu larev a různých broučků, jedná se o velice svižnou a zábavnou sci-fi. Nicméně po přerodu v okřídlené, ozubené, onožené a dalšími způsoby zmutované vesmírné potvory se to Reitmanovi začíná vymykat z rukou a výsledkem je jednoznačný trapas. A nechutný ( to kvůli tomu konci, jež jeden z hrdinů prožívá v řitním otvoru ). ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Komedie s pár vtipnými momenty a výbornou hlavní čtveřicí postav(celá postava Julianne Moore, která 50% komediálních výstupů vzala na sebe a o zbytek se stará Orlando "vyjukaný hologram" Jones, agent Fox Mulder a v neposlední řadě Stifler). Vše se točí okolo jednoho malého asteoridu, který brutálním způsobem zkracuje evoluci o miliony let. Kdo nevěří ať tam běží a pokud nemáte pořádný šampón Headenshoders a hasičský vůz utíkejte na opačnou stranu :) ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nejlepší reklama na Head and Shoulders vůbec. Záměrná brakovost součástí jako milý bonus. Tým retardů zachraňující svět proti super se vyvíjejícím emzákům pomocí šamponu povinností. Já mám Evoluci prostě strašně rád, protože je vidět, že se při natáčení tvůrci královsky bavili a spoustu té pozitivní energie předali i divákům. 95% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek značnou část své stopáže osciluje mezi dvěma polohami, přičemž na komedii (parodii) je to málo vtipné a k seriózně se tvářícímu kousku to má ještě mnohem dále. Kouknout a zapomenout, což po pravdě není zase takový problém. To ale neplatí o posledních cca 20-ti minutách, kdy si tvůrci konečně uvědomili, na kterou stranu se přiklonit a já si (ve světle faktů a trojlístku Duchovny-Moore-Scott), musím přiznat jedno: bavil jsem se víc, než bych čekal. Jedno se musí ovšem nechat a nezbývá než souhlasit se S.W.Scottem. Na kur domácí (možná) zabírá „napipipipina“ popř. "kokokoko", ale na „pořádné samice, co stojí za to“, už od nepaměti pouze a jedině „You are so beutiful“. To ví každej správnej chlap. P.s. další věcí hodnou souhlasu a zapamatování,….že sehnat Se v 1.30 am je daleko snažší, než sehnat dobré pití… Nechť žije Head and shoulders, („tak trochu“ jiný Biolit) aneb z tohohle klystýru by měl radost i Dobrý voják Švejk. P.p.s. nekoukal jsem na jméno distributora, ale HODNĚ bych se divil, kdyby v tom (alespoň částečně) neměl prsty vlasový koncern Head and Shoulders. Takovouhle reklamu (k nezaplacení), aby člověk pohledal. 65% ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by sa dalo opísať jedným slovom - HRôZA. Stupídny scenár, stupídna zápletka, stupídny záver. Herci bezhlavo pobehujú 96 minút. Nieže by som mal niečo proti pobehovaniu, u Looney toons to funguje, no oni sú aspoň vtipný, ale tu vtip=nula. Duchovny sa drží svojej obľuby chytania mimozemšťanov no opäť dokázal že hranie ide mimo neho. O ostatných hercoch sa vyjadrovat ani nejdem, pretože by mi to cenzúra nepustila. Reitman pravdepodobne filmoval asi tak: Tu máte scenár riaďte sa inštinktami ja to potom dáko postrihám. Vznikla s toho táto nevtipná obluda nevhodná pre všetkých. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Na konci filmu, těsně před titulky, je krátká reklama na šampon Head & Shoulders, v níž hrají představitelé hlavních mužských hrdinovů (Seann William Scott, David Duchovny, Orlando Jones). Reklama končí tím, že všichni tři zvednou ruce a v nich drží lahev H&S. Orlando Jones ji však drží obráceně. (Johnec)
  • Když si režisér Ivan Reitman přečetl vážný scénář Dona Jakobyho, rozhodl se projekt realizovat. Nejdřív ale najal další dva scénáristy, Davida Diamonda a Davida Weissmana, aby Jakobyho sci-fi thriller přepsali na komedii. Jakobymu se změny natolik zalíbily, že se rozhodl s Diamondem a Weissmanem na nové verzi spolupracovat. (109)

Reklama

Reklama