Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Možný konec světa začíná, když do arizonské pouště dopadne obří meteorit. Harry Block, geolog zaměstnaný na nedaleké univerzitě, se vydá na místo dopadu. Doprovází ho kamarád a kolega Ira Kane, zneuznaný vědec, který kdysi pracoval pro armádu. V jeskyni najdou meteorit, z nějž vytéká podivná tekutina. Jsou překvapeni, že stačilo pár hodin, aby se na jeho povrchu objevil mech. Ve vzorcích objeví jednobuněčné organismy, které mají mnohem rozmanitější DNA, než je pozemská. Ira věří, že je to příležitost rehabilitovat se, jenže vzápětí je jeskyně uzavřena armádou. I přesto se Irovi a Harrymu tam podaří dostat. Jeskyně je plná zvláštních tvorů, kteří se vzájemně požírají. Další dny se v městečku začínají objevovat další divné bytosti, které vzápětí hynou, protože se udusí pozemskou atmosférou. Podle Iry je ovšem jen otázkou času, kdy se mimozemský život přizpůsobí pozemské atmosféře. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. The Meteor ,2. Cells Divide ,3. In the Hall By The Pool ,4. The Army Arrives ,5. The Ira Kane? ,6. Fruit Basket For Russell Woodman ,7. The Water Hazard ,8. Burgled ,9. The Forest ,10. The Cave Waltz ,11. Blue Fly ,12. Cutie Pie ,13. Animal Attack ,14. Dino Valley ,15. The Mall Chase ,16. Monitors Out ,17. Room For One More ,18. Fire ,19. Selenium ,20. The Fire Truck ,21. The Amoeba Emerges ,22. To Go Where No Man Has Gone Before ,23. Our Heroes ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Scénka s tím malým zvířátkem jak najednou vyplázne hrozitánský jazyk a poté se svalí mě uchvátila k smíchu stejně jako létající ještěr v obchoďáku nebo moucha uvnitř Orlanda Jonese. Skvěle tu zahrály všechny hlavní postavy v čele s Davidem Duchovnym. Jediná výtka je tak trochu přiblbý příběh, ve kterém nejde o invazi mimozemšťanů, ale o to, aby se v kině všichni pobavili. Vydařená sci-fi komedie. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

na to jakou to mělo reklamu, jsem čekal že to bude něčim výjmečný film, ale šeredně jsem se mýlil.Velice slabý příběh, který by mohly nahradit vtipné scény které by u komedie měly být, ale tady se jich nějak zvlášť moc nedostává a taky David Duchovny ukazjuje že do ničeho jinýho než do seriálu Akta-X se nehodí ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak je to celkem zábavná komedie. Je sice dost střeštěná, příběh mohl být lepší, ale nápady jsou dobré - humorně až šíleně pojaté, což ani tak nevadí. Herecké obsazení je na tom dobře, nejvíc mě bavil herec Seann William Scott. Film nemohl dopadnout hůře. Lepší nadprůměr. Takže to vidím tak na 69% = *** ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Komedie s pár vtipnými momenty a výbornou hlavní čtveřicí postav(celá postava Julianne Moore, která 50% komediálních výstupů vzala na sebe a o zbytek se stará Orlando "vyjukaný hologram" Jones, agent Fox Mulder a v neposlední řadě Stifler). Vše se točí okolo jednoho malého asteoridu, který brutálním způsobem zkracuje evoluci o miliony let. Kdo nevěří ať tam běží a pokud nemáte pořádný šampón Headenshoders a hasičský vůz utíkejte na opačnou stranu :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Severoamerické tržby dosáhly 38,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 98,4 mil. (NIRO)
  • Když si režisér Ivan Reitman přečetl vážný scénář Dona Jakobyho, rozhodl se projekt realizovat. Nejdřív ale najal další dva scénáristy, Davida Diamonda a Davida Weissmana, aby Jakobyho sci-fi thriller přepsali na komedii. Jakobymu se změny natolik zalíbily, že se rozhodl s Diamondem a Weissmanem na nové verzi spolupracovat. (109)
  • Na konci filmu, těsně před titulky, je krátká reklama na šampon Head & Shoulders, v níž hrají představitelé hlavních mužských hrdinovů (Seann William Scott, David Duchovny, Orlando Jones). Reklama končí tím, že všichni tři zvednou ruce a v nich drží lahev H&S. Orlando Jones ji však drží obráceně. (Johnec)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno