Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (373)

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Neznám seriálovou podobu, ale sledovat tuhle debilní partu v celovečeráku je až životu nebezpečný. Nejsem žádný intelektuál, vyhledávající v komedii cokoliv hlubšího, ale sledovat pitvořícího se Kozuba a jeho partu stejně dementních kamarádů bylo k nepřežití a nenašel jsem zde jedinou, alespoň minimálně vtipnou scénu, zato hromadu trapný křeče. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Nebojme se toho a pojďme do plných! Když jsem včera viděla ostravské kino Luna plnící se nejrůznějšími typy a hlavně věkové kategorie, které bych tam nečekala, říkala jsem si, co to bude. Průšvih nebo úspěch? Povede se z improvizačních pětiminutových skečů dosáhnout na celovečerák? Podle mě se jim to povedlo, po celou dobu jsem se bavila a některé fórky možná vstoupí do historie (nepůjdu radši teď nějakou dobu na jakoukoli křížovou cestu, bo...). Scénář, postavy, animované vsuvky, akční scény, všechno bylo vymazlené tak, až se jeden skoro plácal po rameni za tvůrce z toho, že se dívá na český film, za který se nemusí stydět. A nebo jsem jen podjatá ovlivněná fanynka, jejímuž hodnocení nepřikládejte vůbec žádný význam ;-). ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

To, že je česká kinematografie naprosté dno a odpad světového filmu, už víme. Nicméně je fajn, že zde máme mladou generaci Kozub, Štáfek a spol, kteří se snaží dělat věci jinak. Tři tygři mají sice stále typický český nádech ala radši bych byl znásilněn nadrženým býkem než sledovat tak trapné, okatě cvičené dialogy, levný vizuál a být ponořen do totálního cringefestu, kterému se v kině smějou jen boomeři 50+ okolo mě a z něhož většinu vtipů jsem četl před 10 lety ve špalíčku českých vtipů, a tudíž je to neoriginální kopírka, jenže pak je tady alespoň pár pozitiv. A to fakt, že největší část humoru pramení z “fajneho ostravskeho přizvuku”, zábavnosti hlavní dvojky a naprosto primitivního humoru, což za mě je alespoň důvod film dokoukat a celkem se u něj bavit. Jinak bych ve filmu ale žádný velký kinematografický zážitek rozhodně nehledal a ikdyž je to v jádru kvalitativně dost pofiderní záležitost, zasmát se u ní naštěstí dá. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Humor Tří tygrů mě moc baví, nicméně neviděl jsem ani zdaleka všechny jejich scénky a rozhodně ne všechny považuji za dobré. Jejich Film tedy v mých očích mohl dopadnout naprosto jakkoliv na zdejší hodnotící škále (možná kromě odpadu, protože hlavní čtveřice). Nakonec je ale výsledek ještě lepší, než jsem čekal. Je to fakt nadupané, zábavné, moc příjemně to utíká a po slabším rozjezdu (nic strašného, jen pár minur) se to fakt parádně rozjede a dokonce to má i moc povedenou pointu! O hercích mluvit nebudu, jsou naprosto výteční, ale je hezké vidět, že jim to jde i bez improvizace, se scénářem a s jasným příběhem. Je tam hromada nápadů, výborné hlášky, povedená camea a celkově jsem prostě dostal skvěle natočený film, který je možná úlet, ale kdo říká, že úlet musí být špatný? Není! Jackpot si dám určitě časem znovu a ani dvojce bych se nebránil. "Vypadáme snad jako dvojice napjostých kjeténů?" 80%. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (16)

  • Ve chvíli, kdy jsou David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) zastaveni hlídkou policie, vozidlo policie je vybaveno pro policii neschváleným typem modrých „majáků“. Navíc v průběhu kontroly je zřetelně vidět, že policista ve zbrani nemá zásobník a policistka naopak nemá zbraň s sebou vůbec. (Kam3L)
  • Mezi investory filmu byl i bývalý fotbalista Milan Baroš, který si zde zahrál. Ten svou investici komentoval slovy: „Já vám věřím, kluci, ale aspoň na pivo z toho bude, ne?“ (VSVB)
  • Ve chvili, kdy se herec Vladimír Polák obleče do jednoho ze svých kostýmů a připomíná Stevena Seagala, tak pronesená věta: „Čekání na smrt je horší, než smrt sama,“ je nadabována Jiřím Štěpničkou, který je u nás dvorním dabérem Stevena Seagala. Jiří Štěpnička si v závěru filmu střihne malou cameo roli právě s Vladimírem Polákem. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama