Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (378)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Dětinská crazy road movie jede až příliš na volnoběh a sází na prvoplánovou ztřeštěnost svých figur bez hlubšího propracování dialogů i scénáře. Pokud nejste takoví fanoušci Tří tygrů, abyste potřebovali vidět šilhání Štěpána Kozuba na velkém plátně, raději se filmu vyhněte. Více zde. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V tomto zanru bulvarni komedie se tu vubec nevystavel pribeh. Jde jen o improvizaci malych skecu a maly naznak romance. Dobrych vtipu je malo. Humor je vulgarni,blaznivy,lidovy a hrubozrny vyuzivajici onech organu. Plusy filmu jsou delani si legeace ze svych buranskych a sexistickych hrdinu. Napriklad navsteva Prazaka v ostravskem fitku je uz legrace sama o sobe. Hrdinove jsou typizovane looserovstvi, coz je take zabava sama o sobe. A vse zahaleno do bajecneho pocitu trapna. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebyl takový průser. Samotné skeče ale této partě sednou víc. Například letošní Vyšehrad mi přisel dost lepší. Film ocení hlavně fanoušci této šílené party, zbytek na to asi bude jen nevěřícně hledět. Zápletka je dost jednoduchá, David vyhraje velkou výhru pomocí stíracího losu a snaží se spolu s Milanem dostat do Prahy kvůli proplacení výhry. To se ale nelíbí místnímu mafiánovi, a tak na ně pošle svoje kumpány. Po cestě zažívají spoustu šílených a trapných situací. Vtipné to sice je, ale zas ne tak, že by se člověk za břicho popadal. Ale třeba scéna v kostele je dobrá. Je tam i dost cameí a ačních scén. "Přepálil start." :D ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem uvažoval, že bych zašel na Tři tygry Jackpot do kina a teď po shlédnutí na Netflixu jsem rád, že jsem to neudělal. Vtípků (tedy těch, u kterých jsem se alespoň trošku pousmál) zde bylo velmi málo - především narážky na poláky super. Překvapily mě spíše některé malé role známých tváří a zvrat na konci. Kozubova banda je prostě v posledních letech populární, ale podle mě jejich tvorba na celovečerní filmy není to pravé ořechové. Pokud film dostatečně vydělá, tak je jasné, že přijde i další snímek, ale nevkládal bych do něj velké naděje...4/10. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi úplně chápu případné zklamání skalním milců a milek improvizačních skečů (sám jsem jeden z nich), na druhou stranu si uvědomuju, že snaha o nějaký alespoň na první pohled částečně jednolitý příběh jdoucí z bodu A do bodu B (bez čehož celovečerák uděláte jen výjimečně), tu atmosféru skečů a scének zkazí. Tedy, na jednu stranu jsem i zklamaný (čekal jsem např. že se tam objeví více postav a např. u vyzvednutí výhry jsem vyloženě očekával Vavaru), na druhou stranu, miluju Votjubka a tady jsem ho dostal plnou měrou (byť v lehce light verzi) a scény v Polsku a s polštinou mě rozsekávaly. Takže za mě, pokud zůstanou improvizační skeče a jednou za čas se hodí nějaký film, proč ne? 3,5* ()

Galerie (87)

Zajímavosti (17)

  • Režisér filmu Emil Křižka dostal na starost akční choreografii, přípravu a trénink herců. (VSVB)
  • Natáčení trvalo 22 dní a probíhalo v Ostravě, Opavě, Olomouci, Praze, Bohumíně a v Rožnově pod Radhoštěm. (VSVB)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno