Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (374)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem byl hodně zvědavý. Bohužel zdejší hodnotitelé tentokrát nelžou. Je to utrpení a jedna nekonečná trapnost. Zasmál jsem se snad jen u záběru na Kalouska na rybách. Část filmu jsem úspěšně prospal a vůbec o nic nepřišel. Příběh je absolutní sračka a celé to působí jako násilně slepená změť krátkých skečů. Obrovské zklamání. [10 %] ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Humor Tří tygrů mě moc baví, nicméně neviděl jsem ani zdaleka všechny jejich scénky a rozhodně ne všechny považuji za dobré. Jejich Film tedy v mých očích mohl dopadnout naprosto jakkoliv na zdejší hodnotící škále (možná kromě odpadu, protože hlavní čtveřice). Nakonec je ale výsledek ještě lepší, než jsem čekal. Je to fakt nadupané, zábavné, moc příjemně to utíká a po slabším rozjezdu (nic strašného, jen pár minur) se to fakt parádně rozjede a dokonce to má i moc povedenou pointu! O hercích mluvit nebudu, jsou naprosto výteční, ale je hezké vidět, že jim to jde i bez improvizace, se scénářem a s jasným příběhem. Je tam hromada nápadů, výborné hlášky, povedená camea a celkově jsem prostě dostal skvěle natočený film, který je možná úlet, ale kdo říká, že úlet musí být špatný? Není! Jackpot si dám určitě časem znovu a ani dvojce bych se nebránil. "Vypadáme snad jako dvojice napjostých kjeténů?" 80%. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

O Třech Tygrech jsem nikdy neslyšela a tak mě do kina dostalo jen doporučení kamarádky, která furt říkala, jak je to super komedie, u který se řezalo celý kino a je škoda nezajít. Po návštěvě kina musím konstatovat, že jaksi nepobírám, kam se český humor spolu s Vyšehradem a trailerem na Párty Hárder ubírá a co se dnešním divákům líbí a dokážou se u toho od plic smát a opakovaně plnit kinosály. Ani tři dobré fóry (rozbité losy, tutaj a need for speed) nezachrání to, že půlka filmu jsou trapné bitky o ničem a zbytek jsou jakž takž na sebe poslepované scénky, které dokážou i připravit na něco velkého, co by mohlo opravdu (po)bavit, aby to pak autoři zase strmě poslali k ledu (kostel, chatka v lese). A jelikož mi u sledování tohohle filmu bylo chvilkama i hodně trapně, tak si nakonec říkám, že jsou-li lidé schopní označovat Jackpot za komedii roku, pak jde naše kinematografie hodně po hlavě do pr*ele. A Vyšehrad byl v porovnání s tímhle vlastně zlatej a o dost zábavnější. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pokud je v tom nějaký humor, tak pro něj tedy opravdu smysl nemám, jelikož jsem se za celý film nezasmál prakticky ani jednou. Naopak, za celý filmový team jsem se cítil až trapně, že s tímhle vůbec vylezli ven. 0,5* dávám za celkem slušně natočené souboje, jinak je to celé ale opravdu velkolepá sračka. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tři tygry mám hodně rád, ale tenhle film trpí klasickým problémem snímků, před nimiž byly pouze skeče - je natolik řídký, že neutáhne regulérní příběh. Vtipné dostatečně, herecky "klasicky Mírovské", bitky a podobně nečeské věci natočeny s přehledem. Camea spíš trapná (Kalousek) a dost zbytečné výplně. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (16)

  • Mezi investory filmu byl i bývalý fotbalista Milan Baroš, který si zde zahrál. Ten svou investici komentoval slovy: „Já vám věřím, kluci, ale aspoň na pivo z toho bude, ne?“ (VSVB)
  • Natáčení trvalo 22 dní a probíhalo v Ostravě, Opavě, Olomouci, Praze, Bohumíně a v Rožnově pod Radhoštěm. (VSVB)

Reklama

Reklama