Reklama

Reklama

Tři Tygři zaseknou drápy humoru i do filmových pláten! Ve zběsilé akční komedii se na dobrodružnou cestu za nečekanou výhrou vydá předposlední český akční hrdina a strážce Teritoria Milan (Albert Čuba), citlivá duše, prokletý básník a řidič tramvaje David Votrubek (Štěpán Kozub), orgán městské policie Robert (Robin Ferro), a snaživý, leč průměrný herec oblastního divadla Herbert (Vladimír Polák). Stanou se z nich přátelé, nebo rivalové? Najde David po cestě ztraceného otce, Robert lásku a sebevědomí, Milan Indulonu a slávu, a Herbert vytoužené angažmá? Rozbije Milan chvatem z Krav Mňagy JACKPOT a zvolá nakonec David Votrubek své „vyhjáááál!“, nebo to nebude tak jednoduché? Road trip z Ostravy do Prahy plný šílených událostí, nečekaných odboček (Brno?) a akčních scén jim totiž stíží nejen Davidův osobitý pohled na svět, ale také mafiánský boss Král taktéž toužící po miliónové výhře. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (374)

William_ 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je takový lepší průměr, ale pak se film začal opakovat a vtipy byly trapnější a celé to byla už taková nuda. 3 tygry mám rád, ale tenhle film se hrubě nepovedl a chvílemi jsem se opravdu cítil trapně, že tohle fakt šlo do kin. Když to srovnám s filmem Vyšehrad, který byl v kinosálech v podobném období, tak je to smutné srovnání a tenhle film by byl nejlepší, kdyby byl jen na internetu. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Dětinská crazy road movie jede až příliš na volnoběh a sází na prvoplánovou ztřeštěnost svých figur bez hlubšího propracování dialogů i scénáře. Pokud nejste takoví fanoušci Tří tygrů, abyste potřebovali vidět šilhání Štěpána Kozuba na velkém plátně, raději se filmu vyhněte. Více zde. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, hodně jsem se bála, protože i když jsou "Tři tygři" schopni plodit neskutečné perly, jsou také schopni přijít s totální žumpou. "JACKPOT" je (díky bohu!) až překvapivě mírný a fekálního & sexuálního humoru je v něm opravdu minimum, což si podle mě (bohužel!) naplno vykompenzují v chystaném filmu "Vzestup a pád Jugoslava Vavary". Ale kdo ví, třeba... nope, Vavara je vždycky fekál, bude to průser.;-) V prvním celovečeráku nicméně "Tři tygři" opět dokazují, že Češi mají potenciál pro točení akčních filmů, jen jsou líní a bez nápadů. Herecky jako již tradičně výborné (především Čuba a Kozub), vizuálně jako již tradičně profi (kameraman a střihač holt svoji práci ovládají), dějově nic originálního, ale to se dalo čekat již podle traileru. Suma sumárum, za mě cool překvapení, které alespoň lehce prohráblo stojaté vody českého filmu. Objektivně 4*, pátou hvězdu (při)dávám za směšně nízké hodnocení. To tu nikdo nechápe nadsázku a lásku ke kravinám? ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Od Tří tygrů se nedalo čekat nic intelektuálního...má to být blbé. Skoro na mizině bylo super, některé  skeče mě pobavily náramně, některé ani trochu, většinou nic mezi tím (ale nejsem zdaleka znalec.) A v poslední době je možná trochu přetygrováno.  Nevím jestli jsem tak spokojen  právě proto, že nepatřím mezi úplné skalní fandy této party, ale podobná bláznivá (místy i surrealistická a já nevím ještě jaká komedie) tady  ale prostě chyběla. A může do epičtějších rozměrů než yotube video. Možná trochu hůře ohlídaný  závěr (ona taky komedie nemá mít více než 90 minut) ale třeba v prostředku jsem se tlemil takřka permanentně. A na kolektivní sledování je to bezva uvolněný úlet road movie úlet. Uragán bláznivin, sem tam osvěžený i  rádoby ,,Holywoodskými bitkami, také komickými převleky, animovanými vsuvkami, a určitě působící celkovým pojetím coby film originálně (minimálně v naší kinematografii).  Přičemž  vulgární/fekální humor dokázali pánové tentokrát docela držet na uzdě a hlavně mi to nepřišlo  na něm postavené.  Film je dost nápaditý a vtipný sám o sobě.  Ok, ty církevní náražky sice osobně snaším trochu hůře, ale když tam vlítl ten čert, už nebylo vůbec, co řešit.:D A prostě se mi to líbilo a tomu hejtu a nízkému hodnocení  nerozumím. Ale tomu bych se asi už měl přestat u novodobé domácí tvorby   divit. Budu asi jeden z mála, když napíšu: jestli ještě někdy příště, tak podobně (:D)  nebo vážně s Jugoslavem Vávrou.:D  Paříte hry v pracovní době, jo?  ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tři tygry miluju, ale na streamu, to je jejich místo a tam jsou kingové humoru, ale tohle tak zoufalé scénaristické tápání a navíc ten humor byl takovej mimo výseč, zatímco ve streamech, kde se nemusí pracovat na postavách a jede se, tak tady to bylo jako když jdu na houby, ale sbírám jehličí a myslím si, že se dobře najím. Dám do Ovy alespoň jednu hvězdu, ale asi je to jen za tu 80 vhs nádheru na začátku v tom kutlochu. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (16)

  • Miroslav Kalousek si ve filmu zahrál úplnou náhodou. Jednou byl hostem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (od r. 2012), kde na otázku, co ho baví, odpověděl, že Tři Tygři, a že by si s nimi rád někdy zahrál. (VSVB)
  • Ve chvíli, kdy jsou David (Štěpán Kozub) s Milanem (Albert Čuba) zastaveni hlídkou policie, vozidlo policie je vybaveno pro policii neschváleným typem modrých „majáků“. Navíc v průběhu kontroly je zřetelně vidět, že policista ve zbrani nemá zásobník a policistka naopak nemá zbraň s sebou vůbec. (Kam3L)

Reklama

Reklama