Reklama

Reklama

Never Back Down: Revolt

  • USA Never Back Down 4 (pracovní název)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Šílenost... bez herců, bez akce, fighty směšný, holky neumí hrát a už vůbec se přát, takže všechno musí zachraňovat střihač. Ten ale není Copperfield a tak tu máme i drama o obchodu s bílým masem. Fakt, že na plakátu je vedlejší postava, která se jen tváří drsně a scéna škrcení, což je asi nejakčnější část filmu, mluví za všechno. Snaha strašný sra*ky přiživit se na solidní béčkový sérii. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Námět i scénář jsou ještě o třídu slabomyslnější, než náměty a scénáře podřadných akčních videobéček, která jsem z důvodu nedostatku kvalitnějšího materiálu sjížděl v devadesátkách na VHSkách. A akce je v tomhle bezmála devadesátiminutovém filmu ca pět sedm minut čistého času, zbytek jsou bolestivě blbé dialogy. Vlastně i střih je občas dost podivný, nebo mi to aspoň tak přišlo. Za zmínku stojí asi jen zajímavá hlavní herečka, která má fakt něco do sebe, a pak možná ještě kolektivní vražda smrt zabití nabušeného sadistického dozorce kombinovanou metodou skalpel + topení. Tedy topení jako topení, ne jako topení. Ale chápu, že někoho podobné mozkovýplachy můžou bavit stejně zvráceně, jako třeba mě neustále baví šablonovité vyvražďovačky všeho druhu, nebo levné oddechové scifárny. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme nečakane štvrtý diel tejto série civilnejšie pojatých arénoviek. Tentoraz sa mlátia baby. Hlavná predstaviteľka Olivia je fakt popiči baba jak vzhľadovo tak aj v ringu pôsobí uveriteľne. Bitky sú rozhodne vydarené. Aj zápletka o chuderkách dievčatách, ktoré unášajú a potom ich nútia sa mlátiť (fight trafficking?) je kompetentná, ale mimo bitiek ma film príliš nebavil. Chcelo to rozhodne viac bitiek a menej kecov jak sa dostať zo zajatia. Plus ten brat hlavnej hrdinky je neznesiteľný dement. Takže celkovo priemer na jedno pozretie, pokiaľ máte radi solídne bitky. Škoda, že s predošlými dielmi to nemá už nič spoločné. 5/10. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už čtvrtý počin “něčeho”? Ach… můj… bože… prakticky čím dále film trval (a to má jen hodinu a půl) tím víc ztrácel. Na pipkách (v čele s P-opicí) je díky pohybům vidět, že se nikdy zápasům nevěnovaly (proto se při zápasech hodně stříhá). Další věc je zcela debilní scénář, který (byť průhledně ale akčně) mohl těžit ze dvou linií (útěk + záchrana) a místo toho servíruje nudné kličky a otravné dialogy. A nejvtipnější na tom je, že mi bylo zcela ukradené jak to dopadne. Pozn.: netušil jsem, že na zcela smazaný telefon (včetně SIM) se dá bez reinstalace a výměny SIM dovolat…. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Prepočula som vaše meno.“ – „Neprepočula.“ Musím sa priznať, že o ženskej arénovke som sníval už dávno. V tejto dokonca hrali dámy prím nielen pred, ale aj za kamerou. Preto je pre mňa nepríjemným prekvapením ako to nakoniec celé dopadlo. Revolt, hoci s predchádzajúcimi časťami nemá nič spoločné, trpí rovnakým neduhom ako celá séria Never Back Down. Málo súbojov, ktoré sú upozadené v prospech hlúpeho príbehu. Je to škoda, pretože tých zopár krátkych bitiek, hlavne 1 vs. 1, pôsobí celkom drsne a sú aj dobre natočené. Olivia sa vie nielen popiči biť, ale je uveriteľná a prirodzená aj v neakčných scénach, a tak mi len ostáva dúfať, že ju v budúcnosti uvidíme v nejakej lepšej bojovke. 35 % ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama