Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial som po piatej epizode uz nedokazal pri zachovani akej-takej nalady a zdravia dalej sledovat. A to ani s rychloposuvom, hoci ma zaujimalo ako sa niektore linie uzavru. Hlupe a snaziace sa divakovu predstavivost "natahovat", ale nedat uchadzajuce vysvetlenie...to sa mu aj "dari". Meh... Neodporucam. ()

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Mysteriózne seriály mám rád a tento sa neštíti ani nejakej tej krvavej scénky, takže som aj celkom spokojný. Najmä prvá séria bola dosť zábavná a napínavá, takže tá si tie slušné 4* aj zaslúži. Druhej sérii som už však nedokázal venovať takú pozornosť napriek navýšenému množstvu fantasy prvkov - zdalo sa mi to už moc prekombinované a záverečný "cliffhanger" neprekvapil. Ešte si rozmyslím či sa do tretej série pustím, ale v každom prípade nemôžem povedať že by to bolo zlé. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál o tajemném místě městem bych to nenazval spíš vesnicí. Kdy přijíždí lidi co jim cestu zkříží padlý strom a už není cesty ven. A do toho se nesmí ocitnout za tmy mimo dům či auto a ještě musí být hodně chráněni, aby přežili. Celé je to hodně napínavé a pořád nám toho tvůrci moc neřekli, přesto postupně ukazují a různě se vyvíjí to co se tam děje. Lidé hodně umírají, ale vždy se objeví nový. Co mě vrtá hlavou že za celé dvě série je tam jednou jedinkrát ukázaný mobil a to si tam na tom pouští hudbu. Ale proč kdykoliv tam někdo přijede ne zkouší volat či internet (samozřejmě že by nefungoval , ale určitě by to zkoušel) a přitom by tam měl každý nový mít mobil tablet či notebook. Těším se na další sérii. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Nápad seriálu se mi líbí :-) začátek byl více než dobrý, ale pak následovalo několik bezkrevnych epizod. Vyvrcholení první série v podstatě nebylo, což je ovšem dobře, protože se můžeme těšit na další pokračování. Tohle byla například bolest Mestečka Pines. V první sérii bylo vše odhaleno a druhá už zkrátka neměla co nabídnout. Krásných 80% ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Všetko, čo už tu bolo. Mesto z ktorého sa nedá uniknúť, beznádej, nelogické chovanie postáv,  cieľovou skupinou budú zrejme tínedžeri. Hodnotenie pendluje medzi 1-3*, po silných momentoch sa opäť nič hodiny nedeje, aby na konci ostal otvorený záver. Počas druhej série som tomu chcel dať 1*, no nečakaný koniec priniesol trochu zmeny a dávam 2*, i keď 90% času bola nudná vata. Uvidíme, čo nás bude čakať v ďalšom kole... ()

Galerie (396)

Reklama

Reklama