Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrácký Longfellow Deeds je majitelem malé pizzerie a nečekaně zdědí miliardový majetek po svém strýci. Po přistání v New Yorku ho sleduje asistent moderátora bulvárního televizního pořadu, který chce o dědici natočit skandální pořad. Novopečený milionář před budovou firmy zachrání mladou ženu, kterou chtěli okrást. Netuší, že dívka, která se ve skutečnosti jmenuje Babe, je protřelou produkční bulvárního pořadu, a že přepadení bylo fingované. Deeds se do ní na první pohled zamiluje a pozve ji na večeři do luxusní restaurace. Tam přijme pozvání ke stolu newyorské smetánky. Když pochopí, že si z něj snobská společnost dělá legraci, zmlátí je a pak vyrazí na tah se slavným tenistou. Moderátor McGrath to zveřejní druhý den ve svém pořadu. Následující den je Deeds náhodným svědkem požáru, kdy z hořícího domu zachrání několik koček i jejich majitelku. McGrath jeho zásah sestříhá tak, že v reportáži vypadá jako sexuální deviant. Babe, které se dobrácký mladík začíná líbit, se proto se šéfem pohádá. Vinou zrádného ředitele, který chce od Deedse v tajnosti odkoupit akcie společnosti, zjistí pravdu o Babe. Přestože se mu dívka omluví, on ji odmítne. Ráno podepíše prodej akcií a odjede zpátky domů. Když chce ředitel firmu prodat i za cenu propuštění padesáti tisíc lidí, vrátí se Deeds do New Yorku a jako majitel jediné akcie se na valné hromadě pokusí prodej překazit. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Není nad to si pustit Sandlerovinu. Maloměstský prosťáček zdědí jmění a jede se podívat do New York city! K tomu si užívá zábavu, nový svět a pozná ženu svého srdce. Mr. Deeds je taková pohádka pro dospělé. Nechybí mnoho vtipu, situačního humoru, zlomeného srdce a následného happyendu. Kupodivu je tohle nejméně vulgární Sandler, protože se obešel bez jakéhokoliv amerického humoru. Myslím. Každopádně dvojice Sandler a Ryder se k sobě neuvěřitelně hodí a tu chemii tam rozhodně mají. Já jsem si film užil. Sice mi v hlavě asi nezůstane dlouho, ale jako lehce nadprůměrná romantická komedie to na mě fungovalo. To co dělá, tak dělá dobře. Na druhou stranu, nenabídne moc navíc. (68 %) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tentokrát dávam o tú hviezdičku naviac prekvapivo za podarenú romantickejšiu stránku. Nie že by sa na tom nedalo zasmiať, humor je tu tiež na správnom mieste, ale rýchla romantická zápletka v mladom príjemnom podaní niekedy tiež nezaškodí. Je to taký pomyslený zvrat v Sandlerovej kariére modrých film. 75%. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Snaha o co možná největší zábavu, je nejbližší charakteristika tohohle filmu. A nutno říct, že se to tvůrcům (kupodivu) podařilo. Kdo se chce pobavit (i když se mírně trapným chvilkám nevyhne) a zasmát u chvílemi klasicky "sandlerovských" vtípků, pak nebude zklamán. Winona je sice chvilkama "kožená", ale John Turturo vám vše bohatě vynahradí :) ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

...Protože jsem to viděl už asi po dvacáté a stále se skvěle bavil, zaslouží si to hodnocení a mou recenzi. Winona je zde třešnička na dortu, skvěle doplňována Turturrem a mnoha dalšími. Sandler odehrává svůj standard, poloha dobrosrdečného jednoduššího muže mu jde mnohem líp než poloha retardovaných v jeho dřívějších filmech. Je třeba zmínit také vydařený český dabing, kde si myslím, že Rašilov k Sandlerovi prostě "jde" a Dana Černá je ultimátní Winona. (Dobře přeložené) Básničky pro Hallmark, ujetý humor a mnoho dalšího, tenhle film je prostě fajn komedie, na které mi nevadí vlastně vůbec nic :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni komedie, kterou srazi jen zbytecne dojemnej zaver. Pribeh je docela v pohode, ale o ten tu tak nejde, jde tu o vtipky a tentokrat tu jsou prakticky neustale a vetsinou hodne brutalni. Navic Sandler s priblblym vyrazem a omrzlou nohou je fakt hodne dobrej a i ostatni stoji za pozornost, hlavne uchylnej John Turturro a neskutecne brutalne nalicenej Steve Buscemi. Skoro celou dobu sem se smal, takze primhourim oci za ten zaver a dam plny hodnoceni. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)
  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama