Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiřího Vydru (J. Abrhám) vyhledá jeho bývalá žena. Ráda by ho přetáhla do výzkumného ústavu v Praze a nakonec i k sobě. Cesta do Prahy ale utvrdí Jiřího v tom, že bez Kateřiny (I. Chýlková) nemůže žít. Na rozdíl od Vydry Karel Vícha (V. Kratina) už všechno v osobním i pracovním životě vzdal a je za to tvrdě kritizován. Jiřina Kloučková (I. Svobodová) nastupuje do kravína, ale vlastní chamtivostí proti sobě poštve všechny ostatní dojičky. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny tři hvězdičky dávám za ultra bizarní scénu s Abrhámem vyhrožujícím novému milenci Chýlkové veterinárníma kleštěma. V tomhle seriálu jsou magoři úplně všichni. Snad až na Čepka, ten je zas podivně klidný, vyrovnaný a empatický. Kdyby to byla realita, tak by se buď odstěhoval, nebo by se taky zcvoknul. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak se to Hynkovi Bočanovi rozsypalo, takže jsem nějak nepochopil ani scénu s exmanželkou ani s vyháněním milence, ba ani proč byl v teletníku takový bordel. Díl zachraňuje aspoň Kloučková, která, ač je domácí semetrika, za práci vzít umí. ()

Reklama

Reklama